Erciyeste Elektrik Zirvesi

Katılım
14 Eki 2006
Mesajlar
1,441
Puanları
1
Erciyeste Elektrik Zirvesi



TEDAŞ Genel Müdürlüğü ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.ın düzenlediği elektrik dağıtım şirketleri koordinasyon toplantısı Erciyes Dağında yapıldı.

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürlüğü ile Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. tarafından düzenlenen elektrik dağıtım şirketleri koordinasyon toplantısı Erciyes Dağı'nda yapıldı.


elektrik13685d5e13685c17by.jpg



Toplantıya TEDAŞ'a bağlı 16 elektrik dağıtım şirketi ile Kayseri ve

Civarı Elektrik Dağıtım Şirketi ve özelleşen 3 elektrik dağıtım şirketinin genel müdürleri katıldı. Mirada Del Lago Otel'de yapılan toplantıya TEDAŞ Genel Müdürü Haşim Keklik başkanlık etti. Keklik, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, koordinasyon toplantılarını iki ayda bir periyodik olarak yaptıklarını hatırlattı. Elektrik dağıtımının sağlıklı şekilde yürütülmesi için bu toplantıların büyük önem taşıdığını ifade eden Keklik, şunları söyledi:


''4 bölgemiz şu anda özel sektör tarafından işletiliyor. Başkent Elektrik Sabancı tarafından, Sakarya Elektrik AKÇEZ tarafından, Aydın-Denizli-Muğla Bereket Enerji tarafından işletiliyor. Kayseri zaten öteden beri Kayseri ve Civarı Elektrik'in işletiminde.


Bundan sonraki süreçte de gittikçe biz bu bölgeleri özel sektöre vereceğiz. Bu toplantıları hem durum değerlendirme, hem sorunlarımızı tartışma, hem de bütün çözümleri belli bir koordinasyon içerisinde birlikteliği sağlamak amacıyla yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz.

Tabii bu toplantının en büyük faydası görüşme, tartışma, yapılan çalışmaların herkes tarafından bilinmesi ve değerlendirilmesidir. Bu yüzden dağıtım açısından bu toplantıların büyük bir önemi var.''


Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. Genel Müdürü Şadi Büyükkeçeci de, toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.


1926 yılından beri bölgede başarılı bir şekilde elektrik dağıtımı yaptıklarını bildiren Büyükkeçeci, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.


Açılış konuşmalarının ardından elektrik dağıtım şirketleri genel müdürleri, bölgelerindeki faaliyetler ile ilgili brifing verdi.



Alıntıdır!
 

Forum istatistikleri

Konular
129,170
Mesajlar
923,905
Kullanıcılar
451,521
Son üye
mccan_

Yeni konular

Geri
Üst