alarmko
Usta Üye
security arkadasımızın bazı dedıklerıne katılmıyorum,netıcede butun cıhazlar sensorlerden gelen sınyalı alır ve sırenı caldırır.ancak kalıte ayrıntılarda saklıdır.ben bunu musterıllerıme soyle ıfade edıyorum.tofasta goturur mercedesde goturur ancak hangısı ıyıdır dersenız herkez mercedesi secer.alarm sistemindede aynı.tofasın belki arıza durumunda parcasını bakkalda bile bulabilirsiniz ancak mercedes kolay kolay arıza yapmazki tamir ettiresiniz.ben kesin kes dsc derim.özellik + kalite + fiyat yönünden daha üstününü öneren varsa söylesin onu kullanalım.dsc nin en yakın rakibi paradox dur bana göre ancak dsc her zaman bir adım önde gider.en basit fark kullanıcı ve montajcı icin dsc de sigortalar termik sigortadır ısındımı atar soguyunca düzelir paradox da cam sigorta atınca montajcı gider degistirir.
bosch u incelemedim günahını almayayım ama tahminlerime göre onunda dsc den geri kalacagını zannetmiyorum.
satıcı icin dediginiz dogru herkes bildigi malı satıyor ancak dsc paradox veya bosch gibi cihazları satanlar (tabi üc satır program yazıp cıkanları kastetmiyorum)icin diger cihazlar cocuk oyuncagı.
kullanıcı icin en güzel kıstas üc tane bankaya gitsin hangi markayı banka kullanıyorsa kafasına takmadan o markayı alıp taktırsın.
bosch u incelemedim günahını almayayım ama tahminlerime göre onunda dsc den geri kalacagını zannetmiyorum.
satıcı icin dediginiz dogru herkes bildigi malı satıyor ancak dsc paradox veya bosch gibi cihazları satanlar (tabi üc satır program yazıp cıkanları kastetmiyorum)icin diger cihazlar cocuk oyuncagı.
kullanıcı icin en güzel kıstas üc tane bankaya gitsin hangi markayı banka kullanıyorsa kafasına takmadan o markayı alıp taktırsın.