Ev için jeneratör tavsiyesi istiyorum

silvestir

Profesyonel Üye
Evde kullanılacak balkonda çalışabilecek sessiz 1kw civarında tüketimi az ve güvenilir bir jeneratör tavsiye edebilecek var mı?

Yanılıyorsam ben hiç sessiz jeneratör duymadım. 1 kw evin ne işine yarar ki anca aydınlatma flan belki, balkonda ?

Sessiz tabi ki olmaz lafın gelişi. Yani evde dayanılır düzeyde olacak. 1kw acil durum için.(savaş gibi) uzun vadeli çalışacağı için ekonomik olmalı. 1 yıllık benzin stoklamayı düşünüyorum. Fikrim hızlıca Akü şarj edip onunla aydınlanma

Bu şekilde düşünce olasıdır; yalnız balkondan zıyade bodrum veya zeminde sağlam (sesini kısma açısından ayaklarına lastik) monte ederek olabilir. Yağmur vb. dış şartlara karşıda koruma altına alınırsa gayet güzel olur.

Aksa vb. gibi birçok ürün vardır. Sizin bölgede bol servisi olanı tercıh etmeniz gerekir.

sesini kısma açısından ayakları altına lastik

jeneratorlerinizi havadar ayri bir kulubeye kurun! bu durumda patlama olsa bile ev saglam kalir. bunun yanindq da ses azalacaktir.

Canta tipi 700wlik wlwkteonik jeneratorler hem sesizdir hem sinus akim verie hem de tasarrufludur ancak pahalisir. 100 200 tlye satilan 600va lik kucuk jeneratorleeden bahsetmiyorum. Savas halinde jenwrator uzun vadeli cozum olmayacaktir. Bir de ne tip aku kullanacaksiniz. Aku secimi icin gerekli bilgiye ************** adresinden ulasabilirsiniz. Kucuk jeneratorler saklama acisindan dha avantajlidir ancak. Kullanim amacinizi iyi belirlemeniz gereklidir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
129,867
Kullanıcılar
452,732
Son üye
erencok

Yeni konular

Geri