Dinçer Gürel
Üye
Değerli abilerim öncelikle hepinize iyi geceler dilerim.
ben elektrik kesintilerinde bir ayrıcalığım olsun adına ev için bir jeneratör almayı düşünüyorum gerekli hesaplamaları yaptım ve kendimce (kaba taslak) bir kontaktör ve pako şalter kullanarak şebeje - jeneratör arası bir geçiş şeması çizdim
elektrik bilgim çok üst düzey olmadığı için kafamdakini yazıya dökmekte biraz zorlanıyorum o yüzden böyle bir şey çizdim. (proteus programım çalışmadığı için orda çizemedim)
dairede 4 adet sigorta var 2 tanesi lambalar 2 tanesi prizler için ayrılmış
Mutfak 1
Salon 1
Oturma Od. 1
Hol 2
Genç Od. 2
Tuvalet-Banyo 2
Yatak Od. 1 = 10ad. Osram 24W = 240W
Bilgisayar 2 Lcd Monitörler vs. =1000W
Televizyon 2 = 200W
1440W
Bilgisayar ve Televizyonlar Line Interactive Ups ler ile beslenmekte almayı düşündüğüm jeneratör
Einhell BT-PG 2800 Benzinli Jeneratör | hızlıal.com
her türlü yardım ve öneriye açığım. Herkeze iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla
ben elektrik kesintilerinde bir ayrıcalığım olsun adına ev için bir jeneratör almayı düşünüyorum gerekli hesaplamaları yaptım ve kendimce (kaba taslak) bir kontaktör ve pako şalter kullanarak şebeje - jeneratör arası bir geçiş şeması çizdim
elektrik bilgim çok üst düzey olmadığı için kafamdakini yazıya dökmekte biraz zorlanıyorum o yüzden böyle bir şey çizdim. (proteus programım çalışmadığı için orda çizemedim)
dairede 4 adet sigorta var 2 tanesi lambalar 2 tanesi prizler için ayrılmış
Mutfak 1
Salon 1
Oturma Od. 1
Hol 2
Genç Od. 2
Tuvalet-Banyo 2
Yatak Od. 1 = 10ad. Osram 24W = 240W
Bilgisayar 2 Lcd Monitörler vs. =1000W
Televizyon 2 = 200W
1440W
Bilgisayar ve Televizyonlar Line Interactive Ups ler ile beslenmekte almayı düşündüğüm jeneratör
Einhell BT-PG 2800 Benzinli Jeneratör | hızlıal.com
her türlü yardım ve öneriye açığım. Herkeze iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla