Evde çınlama/tiz ses sorunu

twenine

Üye
Evimizde kesilmeyen bir çınlama/uğultu sesi duymaktayız. Apartmanda en üst katta ikamet etmekteyim. Bu ses 7/24
devam ediyor dip ses gibi, sanki sessizliğin sesi dersin ancak öyle de değil. Balkonumda dahi bu sesi duyuyorum. Kulaklarımı kapatınca da duyuyorum. Kulak tıkacıyla Kulaklarımı tıkladığımda bile bu ses var. Evin elektrik hattında olabileceğini düşünüp elektriği kestim ancak ses devam ediyor. Ses kaydı alabilmek mümkün değil tiz bir ses kulakta dolgunluk ve basınç yapıyor. Evin tüm odalarında mevcut. Bir odada ya da bir cephede değil.

Evim izmir karşıyaka zübeyde hanım mahallesinde benzer konumda olup bu sesi duyan varsa belki birbirimize yardım edebiliriz.

Evin elektrik hattından şüphelenmişsiniz.

Peki evin elektriğini giriş sigortasından kapattığınız zaman bu ses gidiyor mu? Herhalde bunu denemişsinizdir diye düşünüyorum. Yoksa denemediniz mi?
Allah senin ne muradin varsa versin serkan . Yüzümüzü güldürdün . Mesajının sonu TV reklamı gibi olmuş .

Yüksek katlarda rüzgardan dolayı o tarz sesler çıkabiliyor hele klimanın borularının geçtiği delikten falan çok gelebiliyor bu ses. Başka bi arkadaşım daha yaşadı bu olayı ben de inanmamıştım ama cidden ses geliyormuş.
Devlet lojmanında en üst katta otururken rüzgardan çatı üzerimden uçacak sanırdım . Vınlama da neymiş . Bir kere yatılı misafirliğe gelen babam oğlum sen nasıl bu evde uyuyorsun demişti . Hey gidi günler .

Evin elektrik hattından şüphelenmişsiniz.

Peki evin elektriğini giriş sigortasından kapattığınız zaman bu ses gidiyor mu? Herhalde bunu denemişsinizdir diye düşünüyorum. Yoksa denemediniz mi?
Evet kestim değişiklik olmadı
Kulak tıkacına rağmen sesin duyulması kulaklarda problem olma ihtimalini aklıma getirdi. Tinnitus.
Sadece ben değil başkaları da söylediğimde duymaya başlıyor. Ben söyleyene kadar fark etmiyor sonra bu seste ciddi rahatsız oldum diyor.
Kulak tıkacına rağmen sesin duyulması kulaklarda problem olma ihtimalini aklıma getirdi. Tinnitus.
Sadece ben değil başkaları da söylediğimde duymaya başlıyor. Ben söyleyene kadar fark etmiyor sonra bu seste ciddi rahatsız oldum diyor.
Yüksek katlarda rüzgardan dolayı o tarz sesler çıkabiliyor hele klimanın borularının geçtiği delikten falan çok gelebiliyor bu ses. Başka bi arkadaşım daha yaşadı bu olayı ben de inanmamıştım ama cidden ses geliyormuş.
Rüzgar sesi değil, rüzgarlı havalarda ki uğultu sesi bizde de oluyor ancak ruzgarsiz havalarda da bu ses mevcut
Devlet lojmanında en üst katta otururken rüzgardan çatı üzerimden uçacak sanırdım . Vınlama da neymiş . Bir kere yatılı misafirliğe gelen babam oğlum sen nasıl bu evde uyuyorsun demişti . Hey gidi günler .
Rüzgar ve fırtına sesi değil, söylediğiniz durumu da tecrübe ettim ,daha tiz bir ses
Sadece evimde bu sesi yoğun alıyorum. Farklı ortamlarda duymuyorum. Sanki baz istasyonu trafo çınlama sesi gibi.florasan lamba yakından ses yapar öyle bir ses tüm evde. Elektriksel olduğunu düşünüyorum

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,275
Kullanıcılar
453,528
Son üye
ardaazimtsz

Yeni konular

Geri