Evde Bedava Eleketirik Üretme

sercanb

Üye
Merhaba arkadaşlar basit bir şekilde evde eleketirik üretmek için bir video buldum sizinle paylaşmak istedim
Ücretsiz Gizli Elektrik! - YouTube

evde eleketirik üretmek

Sn.sercab

üretmek değil de, bu sanki telefon santralinden elektriği aşırmak olmuş ;)
bizim ülkemizde bunu yaparsan, şişkin telefon faturasına iliştirilmiş buda kullandığınız elektrik bedeli + KDV + ÖTV +vs vergileri ibaresi ile karşılaşman olasıdır :p

Son düzenleme:
Sn.sercab

üretmek değil de, bu sanki telefon santralinden elektriği aşırmak olmuş ;)
bizim ülkemizde bunu yaparsan, şişkin telefon faturasına iliştirilmiş buda kullandığınız elektrik bedeli + KDV + ÖTV +vs vergileri ibaresi ile karşılaşman olasıdır :p

Evet daha çok aşırmak oluyor ama sanıyorum ki bedava.Eve gider gitmez denedim,12 voltluk Lede devre siz baladım ve Led yandı.
Ama bir sıkıntı var dışarıdan arandığında telefon meşgul diyor.Akşam yedi den sabah yediye bedava, izlenimlerime göre saat 00.00 dan sonra bizi kimse aramıyor.Bende akşam gece lambası olarak kullanacağım.Video çeker çekmez paylaşırım.

santrallerde şöyle bir özellik var (değerler yakındır ama tam net değildir)

telefon çalma anında 110v civarı ve Dc üstüne Ac modüle edilmiş şekilde
normal bekleme anı 50v civarı DC
12v altına inecek şekilde akıl çekilir ise telefon açılmış gibi tepki verir yani meşkule düşer.

bu durum belirli bir süre devam ederse (Görüşme yapılmadan) enerji kesilir ve açık devre olana dek geri besleme yapmaz.

o sebebpten gerilimi sanırım 12 ye düşürmeden bunu yapmalısın

bende denedim normal olarak amper yok işe yaramaz

santrallerde şöyle bir özellik var (değerler yakındır ama tam net değildir)

telefon çalma anında 110v civarı ve Dc üstüne Ac modüle edilmiş şekilde
normal bekleme anı 50v civarı DC
12v altına inecek şekilde akıl çekilir ise telefon açılmış gibi tepki verir yani meşkule düşer.

bu durum belirli bir süre devam ederse (Görüşme yapılmadan) enerji kesilir ve açık devre olana dek geri besleme yapmaz.

o sebebpten gerilimi sanırım 12 ye düşürmeden bunu yapmalısın

6 saat denedim kapanmadı gece lambası olarak kullanıyorum zaten.Amaç bedava elektirik kulanmak deyil zaten led ne kadar elektirik kulanabılır :D

Forum istatistikleri

Konular
130,109
Kullanıcılar
453,165
Son üye
Mehmet cls

Yeni konular

Geri