Hakan abi aslında anladım da yine de reklam yapman için seni söylettim.Faz-Nötr kesmeli manyetik korumalı kaçak akım rölesi diyorum. Yani hepsi bir arada hani şampuan reklamı vardı adını yazmayayım reklam olmasın üçü bir arada
Hakan abi aslında anladım da yine de reklam yapman için seni söylettim.O olmazsa kaçak akım öncesine 2 kutuplu alınsa daha iyi olmaz mı?
la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.
Lafımıza inanmayıp canlı katliyam mı yapacaksın. Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Sayın Yaşlıuzman dediğinizi anladım. Ben sadece normal kaçak akım rolesi öncesine çift kutuplu sigorta takarsak nasıl olur demek istedim. Saygılar abim.Sn Hocam sayfa 36 alt sağdaki ürün. Ürünü incelersen ne dediğimi anlayacaksın.Kaçak akım pimi faz ve nötr manyetik açma pimini sürükleyip açtırıyor. Bağımsız çalışıp sadece kısadevrede faz-nötr'üde açtırıyor. Özel ve çok güzel bir ürün.Nasıl ama
http://www.sempaelektrik.com/Portals/0/Fiyat Listeleri/CHINT 2013 OCAK.pdf
Sayın mt8 bu zihniyette bir insan oldugunu bilseydim sana yardımcı olmazdım.
Peygamberimiz Hz. Muhammed (sas): 'Dilsiz hayvanlara eziyet etmeyin' der.
Tavuğa vereceğin eziyeti önce kendinde dene sonra tavukta dene, yani iğneyi başkalarına batırmadan önce kendine batır ki tadı nasılmış öğren belki tavuğa vereceğin eziyetten menolursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?