Express weld 161 takar takmaz sigorta atdiriyor

b tipi sigorta kısadevre anın da devreyi hemen (anında) açar c tipi gecikmeli olarak açar mesela bir motor bağladınız motor çalıştığı anda b tipi sigorta bağlıysa motor ilk çalışma anında anlık olarak normal akımının 5 veya 10 katı fazla akım çeker buda b tipi sigortanın değerini geçtiği anda devre yi sigorta açar ama c tipi hemen devreyi açmaz tölerans gösterir.

teşekkür ederim ama yanlış anlaşıldı galiba..ben B,C,D yi biliyorum.sadece problemi olan arkadaşın kullandığı sigortanın ani açma karakteristiğini öğrenmek için sordum! :)
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
teşekkür ederim ama yanlış anlaşıldı galiba..ben B,C,D yi biliyorum.sadece problemi olan arkadaşın kullandığı sigortanın ani açma karakteristiğini öğrenmek için sordum! :)
pardon evet yanlış anlamışım soruları ayrı olarak görünce isme bakmadım
 
Kaynak makinasi bu orta kat derken neresi
 

Ekli dosyalar

  • 1455867397828110840558.jpg
    1455867397828110840558.jpg
    201.6 KB · Görüntüleme: 51
Valla kardes saglam o da mavi_ golge adli ustamiz saolsun bayabi yardimci oldu baya bi parca degistirdik su an sigorta atdirmiyor ama mosfetlere gelen voltaj yuksek geliyor onuda yarin mavi_golge ustamiz tarif edecek onuda cozecez isallah yardimci oldugun icin saol
 
bilgi paylaştıkça güzeldir. teşekkürler. mavi- golge bu işin uzmanı ona da çok teşekkürler
 
Abicim ya mosftelerinde yada besleme katında sorun var çok kafa yormaya gerek yok boşa muhabbet yapmış arkadaşlar. Yüzde 99.9 mosfetlerin bozuk tabi buna bağlı olarak sürücüleri de gitmiştir. Kolay arızalı günler dilerim
 

Forum istatistikleri

Konular
129,025
Mesajlar
922,611
Kullanıcılar
451,273
Son üye
Cerdemli

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst