Abi haklisin ben de oyle yapiyorum. Ama ama bakim sefleri begeniyor tamam sen git telefonu acik tut arayacgiz diyo yine yoksize şans verecek yer değil,
sizin şans vereceğiniz yer seçin. görüşmelerinizde bunu hissettirin.
Tesisat isi buluyorm ama o ise ait hissetmiyorum kendimi. Zorla yapiyorum resmen aklimda makine elektrigi var. Eve plc aldm nasil calisir bilmiyorum . Kursuna gidecegim para biriktiriyorumsiz, bilginizi artırın, açta açıkta değilsenizde dediğimi yapın. iş olsun diye işe girmeyin.
tesekkurler bi fabrika bulsak yerini sökeceğiz gerekirse ama o şansı verecek bulamadık
Ben de aksini soylemedim ki zaten. Bunu sozunuzle bu konunun alakasi ne acaba?bir haftada usta olunsa bütün kediler kasap olurdu.
aldigin belli verdigin belli hesap ortada diyosun yani ustam : Ddurduk yerde fabrikaya elektrikçi olarak giremezsiniz. kendinizi satmanız lazım. tavsiyem izmir in en fazla iş yapan elektrikçisine girin. 3 e 5 e bakmayın. şantiye tozunu fabrika pisliğini insanların riyakarlığını dibine kadar soluyun ( ne çekmişim bee ) sonra girip çıktığınız fabrikaların birisiyle anlaşırsınız . illaki personel ihtiyaçları olur. ama sahaya inmeden olmaz derim. yaşınız ve durumunuz uygunsa mutlaka yurt dışı yapın. bilgi, tecrübe ve yaşanmışlıklar kapıları açmanıza yardımcı olur. yada hepsini boş ver aç bi kebapçı mis
ustacım yorumu yorum yapma maksadı ile yapmayalım lütfen burda senin yorumunla alakalı bir konu yokbir haftada usta olunsa bütün kediler kasap olurdu.