Fancoil ariza

themaskk

Üye
Katılım
9 Nis 2020
Mesajlar
29
Puanları
1
Yaş
22
Abiler fancoillerde sorum var panodan sigortayi kaldirdigimda kakr bir sure sonra atiyor, sigorta cikisi ile kakr notr cikisina kisa devre konumunda bakinca kisa devre goruyorum. Yani ariza panodan sonraki hatta netden dolayi bu ariza olur fancoillerin neresine bakmam lazim yardimci olur musunuz
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Fancoilde su kaçağı olabilir. Klemens kutusuna su kaçağı olabilir. Fancoillleri yaz ve kış geçişlerinde ilk açtığınızda yoğuşmadan dolayı bir müddet su kaçakları yaşanır. Bir iki gün kakr leriniz atarsa kaldırın. Bir iki gün sonra atma devam ederse o zaman müdahale edersiniz.
 
Kakr çıkışında kaç cihaz var ise adedi bölüp bölge bölge bölüm bölüm ilerlemek gerekiyor.

Bir fan coil de kaçak yada sargıda zafiyet varır. Detaylı araştırmak lazım. Kakt hemen atıyor se cihaz cihaz enerji kesip test edilebilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,882
Mesajlar
921,286
Kullanıcılar
451,017
Son üye
Ozerbil

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst