Fasılalı silecek kolu ve rölesi YARDIM

Koldaki fasilanin suresini azaltip yukselten o yuvarlagi devrelerde kullanilan trimpot gibi düşün ve cikislarini bulup rolene ilave etmen gerekir. Kullandigin fasila rolesini bilmiyorum ama nasil birsey mutlaka ki bir datasheet i vardir bakman lazim.

Öncelikle çok teşekkür ederim rolede boş bir giriş var fakat orjinal olan araçtan baktığımızda oraya giriş yok acaba kolda ki ayaklardan birinden paralel olarak bağlantı çekmek mi gerekiyor acaba?

Sema derken aracanizin bile elektrik ve mekanik şemaları var ayrıntı isterseniz buluruz

ustalar selamlar yeni konu açmak istemedim. tempra aracima sifirdan Sigorta kutusu yaptim role soketleri ve universal hazir sigorta kutusuyla. silecekte tikandim. tempranin silecegi eksi tetikle çalişiyor galiba. ters deneme yaptim heralde önce silecek aşagi toplamayi kesti. sonrada çalişmadi motor yandi galiba.
3 kablo var siyah, kirmizi-mavi çizgili, ve mavi. yeni motor alinca yakmamak adina şunu yapsam dogrumudur?
multimetreyi kisadevre konumuna alsam, silecegin govdesine bi ucunu degsem, diger ucuda kablolara degsem, öten olursa o pin şase kablosudur. diger iki pinde artimi eksimi nasil anlarim multimetreyle ?

bir soruda mesela atiyorum yavaş devri buldum. yavaş devrin kablosunu hem fasila rolesinin çikişina baglasam , hemde standart bi mini rölenin çıkışına baglasam, koldan fasila ve yavaş devirlerde sikintisiz çaliştirabilirim degilmi? mantiken koldan iki ayri çikiş alip fasilaya ayri kumanda , diger mini roleye ayri kumanda vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…