yilmaz7474
Üye
Sonunda zamanlı röleröleyi takmayı başardım ama benim tahmin ettiğim gibi olmadı. Çok şükür ki rölerölenin - ayağına + yada tam tersi durumda röle uyarı veriyordu 2 ayağı boş bıraktım arttı bu kezde sorun oluştu silecek zamanlı değil devamlı çalıştı netten arastirinca kesici adını duydum röle zamanı kesmek için komut alması gerekiyormuş uğraşarak bunuda buldum ve sonunda elektrikcilerin olmaolmaz dediği kol bozuk dediği zamanlama oldu Fasılalı çalışmıyor diye aldığım kol elimde patladı mevcut kolda boş bir çıkıştan aldım komutu gayette orjinali gibi oldu yardımcı olmaya çalışan sizlere çok teşekkür ederimEkli dosyayı görüntüle 44683Ekli dosyayı görüntüle 44683Ekli dosyayı görüntüle 44684
Bu arada zamanlı çalışmada söyle bi sorun oldu silecekler aşağı inip duracağı anda roleden tık sesi geldiği anda bir cm yukarı kalkıyordu bunuda uğraşarak buldum buradan yazayım ki belki birilerine faydası olabilir
Silecek motorunun içinde 3 adet bakır ayak var benim motorumda en solda ki tek sefer ve diğer konumlari silecek turunu tamamlayıp iceride ki bakır ayakla temas edince kesiyordu en sol ve orta normal hızlı ve tek sefer çalışmaları kontrol ediyordu en sağda ki zamanlamalı çalışmada motorun nerede duracağına bakır ayak ile motorun silindirinin yüzeyinde ki bakır yüzey belirliyordu bakır ayak uzun du ona kıvrım vererek daha erken durmasını sağladım problem ortadan kalktı...
bende de aynı araçtan mevcut silecek kolunu değişmeden yapılabilirmi bu sistem