yasinchef
Üye
Koldaki fasilanin suresini azaltip yukselten o yuvarlagi devrelerde kullanilan trimpot gibi düşün ve cikislarini bulup rolene ilave etmen gerekir. Kullandigin fasila rolesini bilmiyorum ama nasil birsey mutlaka ki bir datasheet i vardir bakman lazim.Alt sağdan 2. Girişte kablo olmaması gerekiyor oraya kablo geçirilmesi gerekiyor kolun fasıla kısmında ki çıkış oraya denk gelmektedir
Ben 3 yıl önce yapmışım otomatik sileceği hepey zaman olmuş Yılmaz7474 arkadaşın sorusunu yeni gördüm cevapladım umarım faydası olur
Uzun zaman önce yaptığım bu sistemde çözemediğim şey fasılaydı halende merak ediyorum neden olmadığını kusuruma bakmayın elektronikçi değilim elektriktende kafa karıştırıcı sistemler harici iyi kötü kendi işimi yapmaktayım devre okumayı bilmediğimden kaynaklanıyor sanırım. Tekrardan yazmak istiyorum ki eğer sorunun ne olduğunu nereye müdahale etmem gerektiğini bilirsem tekrar üzerine gitmek istiyorum şimdi fasıla kısmı kolu bir kez aşağıya çekince devreye girmekte fakat bende sadece otomatik olarak 6 sn ye de bir çalışıyor fasıla kısmında ki yuvarlağı çevirdikçe artıp azalma olmuyor bunun sebebi ne olabilir koldan çıkışta bir kablo ekledim ki sadece bir çıkış vardı kolun fişlerinde peki beni nereye ne eklemem yada çıkartmam gerekir eğer yol gösterebilirseniz müteşekkir kalırım