Fatek PLC ile Lookout Scada Haberleşmesi

Katılım
12 Mar 2008
Mesajlar
70
Puanları
1
Yaş
39
elimde fatek plc var ve rs232 kablosunu usb ye çevirdim ve kullanıyorum fakat kullandığım lookout Scada programı ile fatek plc yi bir türlü haberleştiremedim nolurr yardımmmmmm edinnn şimdiden teşekkürler.

-------

Konu başlığı içerisinde acil, acele, yardım vb. ifadeler kullanmayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Düzenleme: Roboelektronik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
elimde fatek plc var ve rs232 kablosunu usb ye çevirdim ve kullanıyorum fakat kullandığım lookout scada programı ile fatek plc yi bir türlü haberleştiremedim nolurr yardımmmmmm edinnn şimdiden teşekkürler.

-------

Konu başlığı içerisinde acil, acele, yardım vb. ifadeler kullanmayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Düzenleme: Roboelektronik


lookout scada hakkında bilgim yok ama eger bu program içinde basic scrpt yazabilyorsan dde ile çok kolayca habaerleşebilirsin.
 
Scada ile hangi portdan haberleşmeye çalışıyorsun haberleşmeye çalıştığın portu modbus olarak atarsan scada tarafındada modbus var daha önce çok kullandım çünkü yapamazsan mesaj at bana
 
arkadaşlar elimde s7200 PLc var ben bunu Lookout programında PLC ile haberleşmesini sağlamak istiyorum...haberleştirip çıkışta sıcaklığı ölçeceğiz bir transmiterle ...sıcaklığı lookout ekranında görmesini sağlamak istiorum...s7200 ile lookoutu nasıl haberleştirebilirim.......? yardımcı olursanız sevinirim...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,935
Mesajlar
921,834
Kullanıcılar
451,112
Son üye
NecmettinOZKARAKAYA

Yeni konular

Geri
Üst