Fazlar değişincede ters dönen motor...

Epazarlamacı - Türkiye'nin ilk toptan sitesi


bu adresi tıklayın,,, dikey/yatay pompadan,,, sürkülasyon kısmına,,, oradan, 21/40 sayfasından,,, NCP 6/125 i dördüncü sırada göreceksiniz...dediğiniz pompa bu ise köprü mevcuttur...dikine atılmış körüleri çıkarıp klemensin üst uclarını kısa devre edecek şekilde yatay bağlıyoruz bu şekle yıldız denir...boşta kalan alt uclarada R.S.T. verilir...
 
Son düzenleme:
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Kılemes değişiktir köprüsü gizlidir büyük ihtimalile yıldız balıdır. kondosötörü iptal etmeniz kafi. genede deneme amacıyla kılemesten z x y uclarını ayırıp ölcü aletinle bakabilirsin yıldızi ise boştaki kılemens uc ları bir birine kısa devre gösterir.
 
arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize sabah gittim motorda yıldız bağlantı vardı ben dün köprüleri görememişim karanlıktı biraz bugün monofaze şekilde yol verdim ve 2.86 A çekti az kaldı motorru haşlayıp gümletecektik neyseki durumu hallettim motorlar düz dönüyor vermiş olduğunuz bağlantı sayesinde
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst