danny79
Üye
Led lamba ısınıyor doğrudurBen ısınan parçanın şarj adaptörü değil led lamba olduğunu anladım.
Benmi yanlış anladım?
Isınan adaptör mü?

Led lamba ısınıyor doğrudurBen ısınan parçanın şarj adaptörü değil led lamba olduğunu anladım.
Benmi yanlış anladım?
Isınan adaptör mü?
4.5 v adaptör ile denedim ışıkları titreme yaptı.ben 4 kere okunudum konuyu, aydım ki ısınan ledlermiş. böyle yakışıklı lambalarda kullanılan ledlerden öyle uzun uzun beklemek hayal olur. gittiği yere kadar kullanırsın sonrası çöp. azıcık daha uzun ömürlü olmasını istersek, parlaklıktan feragat etmek lazım. o da kendi kendine olmaz. araya direnç girmek lazım. var sayalım 3,8 volt yerine 3,5 gibi bir voltaj verirsen daha uzun süre kullanırız. (tabii ki burada amper sınırlaması var kabul ediyorum.)
Anladım usta en iyisi hazır masa üstü lamba almak tavsiye edeceğiniz kitap okumalık masa lambası var mı? Teşekkürlerben 4 kere okunudum konuyu, aydım ki ısınan ledlermiş. böyle yakışıklı lambalarda kullanılan ledlerden öyle uzun uzun beklemek hayal olur. gittiği yere kadar kullanırsın sonrası çöp. azıcık daha uzun ömürlü olmasını istersek, parlaklıktan feragat etmek lazım. o da kendi kendine olmaz. araya direnç girmek lazım. var sayalım 3,8 volt yerine 3,5 gibi bir voltaj verirsen daha uzun süre kullanırız. (tabii ki burada amper sınırlaması var kabul
Teşekkürler ustam hayırlı işlerin olsungüzel insan, adaptörle denediğinizde titreme yapması, adaptörün kalitesive amper gücü ile olabilir. yeterli amper beslemesi yapamıyorsa titreyecektir. kusuruma bakmayın olumsuz bir tavsiye gibi oluyor ama o lambadan acil durum aydınlatmaları hariç bir cacık olmaz.
kitap okumak için masa üstü lambası. ne marka ne de model tavsiye edebilirim. ben kitap okurken, odamı soft ışıkla aydınlatıyordum. ışık direkt gözüme değil arka planda aydınlatma yapıyordu. çalışma odamda bir masamız vardı. orada çiftli lambaderimiz vardı, büyük olan oda içindi küçük olan esnek boyunluydu masa üstü aytınlatmaya kullanıyorduk (iki parçayada ayrılıyor masayı aydınlatan hala masa başında.)
güzel insan, armatürün ne olursa olsun, eğer kitap okuyorsan ve göz sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyorsa lütfen ampülünüzü seçerken iki kere düşünün. buz beyazı veya soğuk beyaz denen nlambaları kesinlikle kullanmayın, gün ışığı, sıcak beyaz, sarı (beyazdır sarı ışık değildir) veya amber gibi seçeneklerden gözünüzü en az yoran bir ampül seçiniz. uzun vadede sağlıkla ve kalın kitaplar okumanız dileğiyle.Teşekkürler ustam hayırlı işlerin olsun