Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaşlar kamera ve alarm sistemiyle ilgili müşterilere fiyat teklifi vermem gerekiyor nasıl yazarım nelere dikkat etmem gerekiyo ön yazı ne olmalı bunlar hakkın bilgi verirsenz sevinirim şimdiden tesekkürler.
Fiyat teklifi vereceğiniz kişi yapılacak iş'in teknik ve özel şartnamelerini size vermeli. Burada yazılanlara uygun ürün'ü dolayısıyla fiyat teklifini vereceksiniz.
anladım demek istediğinizi ama ben okadar büyük işler için sormadım ben zaten bi işyerinde çalışıyorum kendim iş alıp yapmak için fiyat teklifi lazım küçük işler için mesela bi mobilyacıya bakkala markete v.s bunlar için
Şirketin antetli kağıdı ile basit bir açıklama dilekçesi ekinde proforme fatura yeterlidir.(Proforme fatura teklif faturasıdır hiçbir mali yükümlülük getirmez.) Yazınızda teklifin geçerlilik süresi,ürün ile ilgili garantilerden bahsediniz.