Forum Altyapı Değişikliği Duyurusu

Müsait olduğunuz bir zamanda şu ödül puanlarını revize etmenizi rica edeceğim. Hesaplama mantığınıda bizlere açıklarsanız memnun olurum.
 
şu anki aktif ödül puanlarını buradan görebilirsiniz. ödül puanı kriterleri ve üye rütbeleri yakın zamanda tekrar düzenlenecektir.
 
Rütbelerim sökülmüş galiba...:)
 
Iphone uygulamasında 1-2 haftadır bildirim gelmiyor mesajı dahi yani girmeden göremiyorsun ben mi kapattım die baktım ama değil acaba sistemsel bir hata mı??


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Iphone uygulamasında 1-2 haftadır bildirim gelmiyor mesajı dahi yani girmeden göremiyorsun ben mi kapattım die baktım ama değil acaba sistemsel bir hata mı??


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.

Yakup bey;

Apple ile ilgili bir sorun var pazartesiye kadar düzelecektir.
 
"Gelen Kutusu/Konuşmalar " kısmında eski silmek istediğimiz konuşmaları (Yani eski sistemdeki karşılığı özel mesajları) mesaj kutumuzdan nasıl silip de kaldırabiliriz?Yoksa eski sistemdeki gibi mesaj kutusu belirli bir sayıya gelip de tam dolduktan sonra mesaj gelmeme durumu bu yeni sistemde yok mu bunu merak ettim.Az önce bu kısma girip eski mesajları silmeyi denedim,ama"mesajı sil" diye bir kısma rastlayamadım.Acaba benim atladığım bir detay gözümden mi kaçtı,o yüzden mi göremedim,yardımcı olabilir misiniz?Kolay gelsin.
 
Sn. Binbaşı Hocam gelen kutusundaki konuşmayı işaretledikten sonra bir pencere çıkıyor oradaki 'GİT' butonunun solundaki sekmeye tıkladığınızda 'konuşmaları sil' bölümü var. Buradan olsa gerek.
 
Ben konuşmadan ayrıl'ı kullanıyorum, bundan sonra kişiden gelen mesajlar kabul edilsin mi edilmesin mi diye soruyor, tercihini yapıyorsun olay bitiyor.
 
Çok teşekkür ediyorum bu cevaplarınız için,gerçekten de "Konuşmadan ayrıl"ı seçerek okeylediğimizde (Bundan sonra gelecek mesajları yok da saymadan) iş bitiyor,alt alta yazılmış eski mesajlar tümüyle çöpe gidiyor,2 tanesini denemek için sildim şu anda da.Bu ilginiz için tekrar çok çok sağolun.Sizler bunu açıkça söylemeseniz "Konuşmadan ayrıl" kısmı bende "özel mesajı sil" gibi bir çağrışımı kolay kolay da kendiliğinden yapamazdı herhalde.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,847
Mesajlar
920,961
Kullanıcılar
450,950
Son üye
BERKEN

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst