Forum Altyapı Değişikliği Duyurusu

Bir de bildirimler üzerindeki rakam okunaksız, sayfa başlığındaki daha rahat okunuyor sanırım fonttan.
 

Ekli dosyalar

  • bildirim.png
    bildirim.png
    257.4 KB · Görüntüleme: 13
Evet.Sn by lent'in de ifade ettiği gibi (Eğer doğru algıladıysam tabiki) "Yeni mesajlar" diyor bitiyor,"Yeni konular" diyor ve bitiyor.Eski sistemdeki gibi "Daha fazla yeni mesaj" veya "Daha fazla yeni konu" şeklinde bu noktadan geriye (Nostaljik olarak) gitme olanağımız,bu yeni alt yapılı sistemle pek de mümkün değil galiba sn.Murat Han.Kolay gelsin.
 
Sn @binbaşı bende eski konulara bakmak icin yeni mesajlar sekmesi var oradan eski konularida okuyabiliyorum.Eskisi gibi en altta daha eski mesajlari goster secenegi var.

Telefondan yazdim
 
...
Çoklu alıntı yapmayı kast etmiştim. Saygılarımla.
Arkadaşlar, çoklıu alıntı için her mesajdaki "alıntı ile cevapla"ya tıklamalıyız tekrar tekrar.
 
Merhaba sn.veysel28; Evet,söyleyip belirttiğiniz bu kısım (Yeni mesajlar kısmı) bende de var,ancak dikkatimden de o an için kaçmış olmalı anlaşılan.Bu yeni sisteme ben de henüz tam manasıyla alışamadım da demektir oluşan bu durum.:)

Bu aslında sürekli de girdiğim,hep kullandığım kısımdı,ancak bir anlık da dikkatimdem kaçmış demek ki,Bülent ustamın da son talebini okuyunca olan bir bölümü de yok gibi değerlendirmişim bir an için.Çok eski mesajlar da zaman tünelinden çıkıyor zaten.Bu nedenle bu talebimi geri aldım,hiç yazılmamış varsayın isterseniz.Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Yazdığımız konulara belli bir süre içinde ilave yapma veya düzeltme butonu vardı, bulamadım. Böyle bir buton yok mu, ben mi bulamadım ?
İLAVE : Tekrar mesajıma baktım da aşağıda "Düzenle " butonunu gördüm.
 
Son düzenleme:
Mobil uygulamaya bugun güncelleme geldikten sonra acılmıyor. forum suan kullanılmamaktadır gıbı bır yazı gelıyor ıngılızce.
 
Çok memnun bir şekilde kullanıyordum ancak mobil uygulamada bir hata oluştu artık giremiyorum ilgilenirseniz sevinirim
 
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/böyle-bişey-nasıl-yapılır-acaba.93270/

linkteki konuya ve benzeri bir çok konudaki eklenti videoları ( sanırım video ) göremiyorum. Böyle bir sorun yaşayan varmı ekran görüntüsünüde ekleyeceğim. Bende bu şekilde çıkıyor.

işletim sistemim : Windows 7
Web browserim : google chrome
Hata.JPG
 
Sayın yakupahmet sorun ile Murath ilgilenecektir. Sayın serkan_48 Windows 7 ve Google Chrome ile linkteki videoyu izleyebiliyorum. Çerezleri silmeyi ya da farklı bir tarayıcı ile izlemeyi deneyebilir misiniz. Belki Chrome'un ayarlarında bir sorun olmuştur.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,910
Mesajlar
921,612
Kullanıcılar
451,065
Son üye
ümit karasu

Yeni konular

Geri
Üst