Az önce foruma giriş yaptığımda bildirimleriniz bölümünde "bir mesajda sizden bahsedildi" yazısı çıkınca hayırdır inşaallah deyip konuyu açtığımda karşıma bu konu çıktı.
Arkadaşlar !
Ben bu foruma 25/06/2007 tarihinde üye olduğumda toplam üye sayısı 10 binlerde idi. Bugüne gelmesi için forum yöneticilerinin yanısıra ben de çok uğraştım. Fuarda ilk buluşma önerisini ben talep ettim ve arkadaşlar da sağolsun buluştuk. Kendi cebimden para verip, afiş yaptırdım. (Sayın yöneticiler lütfen yanlış anlamayın ).Daha sonraki fuarlarda stand açma aşamasına geldi. Fuar organizatöründen davetiyeler temin edip, davetiyesiz gelen arkadaşlara verdim. Bundan sonraki tüm fuarlara katılmaya çalıştım.
İnternette, benim yaptığım rüzgar türbinlerini gören arkadaşlar yardımcı olmam konusunda istekte bulununca onlara bu forumu adres gösterdim. Veya google'da arama yapan kişiler bu forumu karşısında görünce üye oldular.
Mesleğimde ustalık alanım otomatik kumanda, genel
Elektrik ve motor bağlantılarıdır. Bu konuların haricinde başka konularda yorum yaptığım olmadı. Bilmediğim konuda yorum yapmam. Bildiğim konuyu yazmışsam sonuna kadar savunurum. Benim doğru dediğim bir konuda başka bir üye "ısrarla yanlış bilgi veriyorsun" diyerek eksi popülarite verdiği halde sesimi çıkarmadım. Daha sonra o konuda video çekip verdim. Doğru bildiğimi yazarım, başka biri yanlış biliyorsun dese bile ona cevap vermem, konuyu orada bırakırım.
Çevremde mesleğimle ilgili konuşacak, bilgi paylaşımı yapabileceğim, ortak yönlerimizin olduğu çok fazla insan yok. Bu forumu bulduktan sonra bu forumun sahibi ben oldum.
Bu forumda onursal üye olan ilk 3 üyeden biriyken, dini konularda yapılan bir tartışmada taraf olduğum için onursal üyeliğim iptal edildi. Daha sonra bu paye tekrar tarafıma verildi. Başka bir tartışma nedeni ile benim mesajım yüzünden konu kilitlenince bu kez de kendi kendimi banladım. Bir süre kendimi dinlendirdikten sonra dayanamayıp, tekrar yazmaya başladım.
Bütün bunları neden yazıyorum ;
Yukarda sayın binbaşı'nın yazısında adım geçince yöneticiler de açıklık getirme ihtiyacı duymuşlar. Konuyu birinci ağızdan duymak daha yararlı olur düşüncesiyle yazdım.
Bütün bunların muvacehesinde tek bir şey anladım ki, forumda dini ve siyasi tartışmaya yol açacak hiç bir mesaj yazmamak. Zaten futboldan pek anlamam.
Hepinize saygılar ve sevgilerimi sunarım.