Forumda bilgi paylaşımı

Merhabalar
Ben forumda bilgi paylaşımı ile ilgili bir öneride bulunmak istiyorum.Bazı konularda dokumanların e-mail verilerek gönderilmesi isteniyor ya da bir paylaşım sitesine yüklenerek linki verilmekte ve link kırılıyor bunun yerine kontrol kalemine yüklenmesi yada bazı net ortamındaki driverlara yüklenerek paylaşılması daha kalıcı olabilir.Kural koyulabilir yada bir platform yapılabilir mi ?
Bunu nasıl aşabiliriz ? Sizinde görüş ve öneriniz var mı ?
Teşekkür ederim.

5mb a kadar dosyalarınızı direk foruma ekleyebiliyorsunuz.

Yüklü dosyalar forum very tabanını şişirmesi ve sunucuda daha fazla alan kaplaması nedeniyle büyük kapasiteli dosyaların harici sunucu yada upload sitelerinde olması site açısından daha iyidir. Tabiki bu noktada ücretsiz sunucu upload sitelerinin dosyaları uzun sure tutmama gibi sorunları var.

İki tezat oluşturuyor. 50 gb yada 100 gb lık alan kaplayan forumlar gördüm. İleride taşıma yada yedek alma çok büyük sıkıntılar oluşturuyor.

Kolay gelsin.

Tabiki Kullanabilirsiniz.

Ama bunu bireysel olarak değilde kural haline getirerek forumda herkesin katılımını sağlamak daha güzel olur.Böylece link güncelleme ve email ile isteme durumu ortadan kalkar ve daha kalıcı olur.Teşekkürler.

Site yönetim ekibininde görüşleri önemli tabi bu öneriyi olumsuz olarak mı değerlendirildi acaba ?

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri