Forumun Amacı

gk39

Üye
Katılım
30 Ocak 2011
Mesajlar
94
Puanları
1
Herkese selamlar


Ben yeni bir üyeyim ve teknikerim.Kimseyi ya da forumun amacını sorgulamıyorum yanlış anlaşılmasın.Burası sıradan son kullanıcıların sorunlarına bedavadan çözüm bulma sitesi mi yoksa elektrik mesleğinde çalışanların paylaşım forumu mu?

Saygılarımla
 
Her ikside.
Forumda yapılan tüm yorumlar, bilgi paylaşımları, mesleki eğitim ve doküman çekilişleri... tamamen gönüllülük esasına dayalıdır. Forumun reklam gelirlerinin tamamı forumda yapılan organizasyonlar için harcanmaktadır.
Forumumuz, gerek son kullanıcıların gerekse elektrik, elektronik, otomasyon vb. sektördeki çalışanların mesleki deneyimlerini, sorunlarını paylaşıp çözüm sundukları, mesleki olaylara farklı bakış açılarının değerlendirildiği, Türkiyenin en büyük mesleki gelişim platformudur.

Forumumuzun gelişimi hakkında bilgiyi Dünden bugüne Kontrolkalemi.com konusundan da görebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

başka siteler hakkında bilgim yok ve site gerçekten çok güzel.hakikaten çok güzel.daha iyisi kötüsü vardır yoktur birşey diyemem.zaten öyle bir amacım da yok.ben şahsen sadece mesleki tecrübe deneyim ve sorun çözme platformu olmasını isterdim.

yıllarca bilgisayar sektöründe çalıştım.bu tip siteler tamirciye 5 kuruş kaptırmayım da bedevaya işi kapatalım diyen beleşçi insanlarla dolu.bu yüzden bu veya benzeri sitelerde de aynı durum sözkonusu mu diye merek ettim.tabii elektrik işi bambaşka.

tekrarlıyorum forumu sorgulama kötüleme gibi maksadım yok.ne amaçla olursa olsun varolması çok güzel.inşallah daima varolur kuranlara paylaşanlara saygılar.

iyi forumlar
 
Yıllar kontrolkalemi'ni değiştiriyor gk39 arkadaşım Yolun açık daima işlerin iyi olması dileğiyle Hoşgeldin !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…