Forumun Antalya kanadi (kimler Antalya'dan katiliyor)

kışları antalya muratpaşa merkez....

Herkese merhabalar,

Forumumuz gercekten buyuk bir katilimci sayisina sahip. Merak ettigim kimler Antalyadan katiliyor kac kisiyiz merak ettim. Burada toplanip yazisirsak belki aktiviteler duzenleyebiliriz diye dusunuyorum. Tabi bunun icin ben disinda en az bir kisi daha olmasi lazim ☺ umarim cikar tek basima aktivite yapmak olmaz.

Saygilarimla.
Merhaba Serkan Bey,

Yeni üyeyim. Antalya'da "gerçek" bir Elektrik ustasına ihtiyacım var evimdeki bir problem için. Forumdaki başlıklarda bir çok kişiye yardımcı olduğunuzu gördüm. Bana da yardımcı olur musunuz ya da tanıdığınız birisini yönlendirebilir misiniz?

Merhaba Serkan Bey,

Yeni üyeyim. Antalya'da "gerçek" bir Elektrik ustasına ihtiyacım var evimdeki bir problem için. Forumdaki başlıklarda bir çok kişiye yardımcı olduğunuzu gördüm. Bana da yardımcı olur musunuz ya da tanıdığınız birisini yönlendirebilir misiniz?

Merhabalar. Aramıza hoş geldiniz.

Sorununuzu bir konuda anlattiginizi goruyorum. Detayli bir okuyayim. Bir iki tanıdığım var ama konu nedir bilirsem belki yonlendirebilirim.

Merhabalar. Aramıza hoş geldiniz.

Sorununuzu bir konuda anlattiginizi goruyorum. Detayli bir okuyayim. Bir iki tanıdığım var ama konu nedir bilirsem belki yonlendirebilirim.
Günaydın,

Bina 15 yıllık benim dairemin Elektrik tesisatı geçen sene komple yenilendi.
Ben deneme yanılma yöntemi ile sorun olan hattı tespit ettim. Bu hatta takılı olan beyaz eşyaların hepsinin fişleri çekikken bile bu sorunu yaşadım. Hatta direkt bağlı olan 2 tane klima ve elektrikli panjurlar var. Klimalar için iki defa servis çağırdım, kontrol ettiklerinde bir sorun tespit edemediler. Geriye elektrikli panjurlar, prizler ve lambalar kalıyor. Yalnız bugün sabah farkına vardığım bir durum var; salonun tavanından su almış ve su alan yer tavandaki ray spota çok yakın. Sorun buradan kaynaklanıyor olabilir sanırım değil mi? 15-20 dakika ya da 1 saat her şey normal giderken bir anda şalter atıyor.

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,682
Son üye
ugurcankut1

Yeni konular

Geri