Güldürdün ustam, dedektif gibisin. Ancak benim burdaki eleştirim, konuyu bodoslama, dambadan, tepeden iner gibi soru soranlara. Adam yazmıs, hemen lazım, yarına yetiştirmem lazım gibi... Önce bi forumu selamlarsın, sorunu sorup sonunda da şimdiden teşekkür ederim, yardımcı olabilir MİSİNİZ, gibi gibi nezakette bulunursun, burada bunu demek istedim. Birde adam oraya bişeyler yazmış, dönüp okusa kendiside ne yazdığını anlamayacak, haydi imla, nokta virgülleri geçtikte, yazıyı 3 - 5 kez okuyorum neyi sorduğunu anlayamıyorum. Bu eleştirimde sözüm bunlara. Yoksa bir adi anahtarın veya bir duyun nasıl bağlanacağı gibi basit soranlara lafım yok, çünkü bir zamanlar hepimiz bu soruları sorup öğrenmiştik. Yeri gelmişken, bana bıkmadan usanmadan sorularıma cevap verip öğreten Adana' lı Lokman Ustaya, Maraş' lı Hasan Ustaya, şu ünlü devremiz yıldız üçkeni bıkmadan usanmadan defalarca anlatıp öğreten Çorum İskilip veya Uğurludağ' lı Erol Ustama buradan selam olsun. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum. Saygılar.