Kuralın kaynagı şu, balık verme, balık tutmay ıöğret. Ders ve ödevler verileli günler haftalar olmuş, ödevin teslimine saatler kalmış,"bir bakarmaınız, yardım eden yokmu, sesimi duyan varmı, vs vs başlıklarla , yardım ıstenıyor. Kendı ders kıtaplarına, notlarına, arkadaşlarına bakan yok. Ve, işin ilginci, aynıu konu harfı hatrine defalarca soruluyor. Madem foruma üye olundu. Bir beş dakika ayırıp, arama blümüne yazslar görecekler.
Sizin, başka kuralınız varsa, uygulayabilirsiniz.
şu soruya bakdıkdan sonra, şu kuraka be dersiniz. Yazmak zahmetine bıle katlanmadan, tepc ekranından telefonla resim çekıp, yardım, dıyene sız hangı kuralla yardım edersenız, buyrun. Ders, ödev verileli, gunler olmuş, son bir kaç saat kala, "sesimi duyan yokmu" feryadı sizce normalmi.
Bizim kural şu, " balık verme, balık tutmayı öğret."Birde, dalga gecercesine, ben bu mesleği yapmıycam, sadece diploma almak için okuyroum, Eniştemin işyernde keyfım keka dıyene, siz nasıl yardımcı olursunuz.
Sizin, başka kuralınız varsa, uygulayabilirsiniz.
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/sayicilar.135095/Bu kural nerede yazıyor ve kim koydu?
şu soruya bakdıkdan sonra, şu kuraka be dersiniz. Yazmak zahmetine bıle katlanmadan, tepc ekranından telefonla resim çekıp, yardım, dıyene sız hangı kuralla yardım edersenız, buyrun. Ders, ödev verileli, gunler olmuş, son bir kaç saat kala, "sesimi duyan yokmu" feryadı sizce normalmi.
Bizim kural şu, " balık verme, balık tutmayı öğret."Birde, dalga gecercesine, ben bu mesleği yapmıycam, sadece diploma almak için okuyroum, Eniştemin işyernde keyfım keka dıyene, siz nasıl yardımcı olursunuz.