Frekans değişimi ile ilgili soru

Kuralın kaynagı şu, balık verme, balık tutmay ıöğret. Ders ve ödevler verileli günler haftalar olmuş, ödevin teslimine saatler kalmış,"bir bakarmaınız, yardım eden yokmu, sesimi duyan varmı, vs vs başlıklarla , yardım ıstenıyor. Kendı ders kıtaplarına, notlarına, arkadaşlarına bakan yok. Ve, işin ilginci, aynıu konu harfı hatrine defalarca soruluyor. Madem foruma üye olundu. Bir beş dakika ayırıp, arama blümüne yazslar görecekler.
Sizin, başka kuralınız varsa, uygulayabilirsiniz.

Bu kural nerede yazıyor ve kim koydu?
https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/sayicilar.135095/
şu soruya bakdıkdan sonra, şu kuraka be dersiniz. Yazmak zahmetine bıle katlanmadan, tepc ekranından telefonla resim çekıp, yardım, dıyene sız hangı kuralla yardım edersenız, buyrun. Ders, ödev verileli, gunler olmuş, son bir kaç saat kala, "sesimi duyan yokmu" feryadı sizce normalmi.
Bizim kural şu, " balık verme, balık tutmayı öğret."Birde, dalga gecercesine, ben bu mesleği yapmıycam, sadece diploma almak için okuyroum, Eniştemin işyernde keyfım keka dıyene, siz nasıl yardımcı olursunuz.

Bu kural nerede yazıyor ve kim koydu?
Üstadım kırk yılın başında bir mesaj yazıyorsun, onuda bize arka çıkmak için yap bari :) . Sanal ve gerçek ortam müdavimi, ders tembeli gençlere ne kadar fırça atılsa kifayetsiz gelir bence .

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/sayicilar.135095/
şu soruya bakdıkdan sonra, şu kuraka be dersiniz. Yazmak zahmetine bıle katlanmadan, tepc ekranından telefonla resim çekıp, yardım, dıyene sız hangı kuralla yardım edersenız, buyrun. Ders, ödev verileli, gunler olmuş, son bir kaç saat kala, "sesimi duyan yokmu" feryadı sizce normalmi.
Bizim kural şu, " balık verme, balık tutmayı öğret."Birde, dalga gecercesine, ben bu mesleği yapmıycam, sadece diploma almak için okuyroum, Eniştemin işyernde keyfım keka dıyene, siz nasıl yardımcı olursunuz.
Sorular paylaşmaya izin verilmez yada kimse yorum yapmadan soru öylece kalır. Soruya yorum yapma zorunluluğumuz yok ki.

Üstadım kırk yılın başında bir mesaj yazıyorsun, onuda bize arka çıkmak için yap bari :) . Sanal ve gerçek ortam müdavimi, ders tembeli gençlere ne kadar fırça atılsa kifayetsiz gelir bence .

Azarlama dilini sevmiyorum sanırım. Yani yapılan bu terslemeler gerçekten bir fayda oluşturuyor mu? Bu terslemelerden sonra Çocuk mesleği öğrenme hevesiyle mi doluyor yada çalışma bilinci mi oluşuyor ?

Azarlama dilini sevmiyorum sanırım. Yani yapılan bu terslemeler gerçekten bir fayda oluşturuyor mu? Bu terslemelerden sonra Çocuk mesleği öğrenme hevesiyle mi doluyor yada çalışma bilinci mi oluşuyor ?
Zaten onların bu laçka halde olmasına sebep eğitimde oluşturulan yumoş sevgi dili . Aman öğrenci incinmesin, azarlanmasin , yeri gelince iki tokat aşkedilmesin . Herkesin yavrusu çok kıymetli ne de olsa. Peki ne oldu bunun sonucunda . Okulla , dersle alakasız hovarda yeri gelince öğretmenini darb eden daha tepesi atınca bıçaklayan eşkıya bir nesil .
Ben eğitimde azarında, tokatinda cetvelinde olduğu ve öğrencinin mum gibi olduğu günlerde eğitim gördüm. Biz öğretmenimiz bizi azarlayıp hakettigimizde iki tokat asilinca bunu kendimize gurur meselesi yapmazdık.

Zaten onların bu laçka halde olmasına sebep eğitimde oluşturulan yumoş sevgi dili . Aman öğrenci incinmesin, azarlanmasin yeri gelince iki tokat aşkedilmesin . Peki ne oldu bunun sonucunda . Okulla dersle alakasız hovarda yeni gelince öğretmenini darb eden daha tepesi atınca bıçaklayan eşkıya bir nesil .
Sert olununca düzelme mi oluyor, eğer öyleyse tamamdır

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,731
Kullanıcılar
452,450
Son üye
DOGUŞ KOÇ

Yeni konular

Geri