kemaleris
Üye
S.A. arkadaşlar bende bugüne kadar full hd film izlediğimi sanıyordum ama yanılıyormuşum bu programı denemelisiniz programın en şahane özelliği Ekran kartının donanım hızlandırmasını kullanarak yetersiz işlemcili bilgisayarda dahi kasmadan renk detay ve haraket hızını arttırıyor. yani film 23 kare dahi olsa onu ekran tarama hızına tamamlayıp akışkan bir görüntü haline getiriyor. renkleri hızlandırıp her rengi kendi doğallığında gösteriyor. detayları daha da belirgin hale getiriyor o bulur görüntüyü keskinleştiriyor. alt yazı desteği veriyor alt yazıyı eğer geri kalıyorsa hızlandırıp ileri gidiyorsa yavaşlatabilyorsunuz. ses içinde aynı şeyler geçerli laptopunuzun sesi az çıkıyorsa sorun yok ses hızlandırma ile sesi hem daha net hemde daha yüksek verebiliyor. ayrıuca program ekran kartı destekli video dönüştürme yapabiliyor yada programdan oturum açıp direk youtube yada facebook a yükleyebilirsiniz. bu programı bulduktan sonra media player , gom player bs player ve vlc player a veda ettim .şu an bilgisayarımda olan 2 tane video oynatıcı var biri bu diğeri UM player onuda alt yazıyı otomatik buluyor diye ve youtube den video izlettirdiği için kullanıyorum. sözü geçen programın adı 'splash pro ex' denemenizi tavsiye ederim.
Splash PRO EX - The Next Generation Player
Splash PRO EX - The Next Generation Player