juneightt
Üye
Ben size hiçbir yerde hasta demedim, demem de çünkü sizi tanımıyorum, ama siz diyorsunuz. Yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki forumda kıdemli olmak sizde güç zehirlenmesi yapmış. Söyleyecek tek sözüm var: Allah ıslah etsin...Şunu yazmak istemezdim ki en kötü hastalar hasta olduğunun farkında olmayan ve başkalarına hastalık ithaf edenlerdir . Siz inşallah onlardan olmayın güzel kardeşim. Daha da bu konuya yazmak istemiyorum. Böyle horoz dövüşlerine dönmüş muhabbetlerden hiç hoşlanmam .
Teşekkür ederim. Benim bu forumda ömrüm kısa olacak. Egosu sıfır biriyim. Ama bana burada gerek mesleki kariyer, gerek forum geçmişi yönünden sataşılıp hakaretamiz kelimeler ifadeler kullanıldı ve işin ilginç yanı bunu savunanlar da oldu. Forum üyeliğini kendi isteğimle sonlandırabiliyor muyum, bulamadım da. Yoksa adminlere mail atmak mı gerekiyor?bende bir kamu kurumunda merkez binamızda Elektrik/Elektronik teknikeriyim. işletme elektrikçisi olarak teknik hizmetler sınıfında hizmet veriyorum.yaşım ve tecrübem size nazaran daha az.ama kendi binamızdan örneklendirirsem. otomatikte bulunan 50kw jeneratör,jeneratöre seri baglı 20kva online ups bulunuyor.belli başlı elektronik cihazlarda regülatör kullanıyoruz.(kombi,santral,omurga swicth vb.)dagıtım şirketi kaynaklı nötr kopması bizdede meydana geldi. mesai saatleri içerisinde sorunsuz besleyebildik.ups de jeneratörde tam kapasite dolu degıl. mevcut sistemi ayrı bir ekranda binanın kompanzasyonunu ana panoyu entes enerji analizörü ile izliyoruz,ups de online oldugu ıcın keza öyle jeneratörde o şekilde guncel olarak bir ekranımızda acık oluyor. binamız eski yenilik ya da ekstra birşey yapmak istediğimizde bütçe bahane ediyorlar ups i bile zar zor aldırdık tesisatlarını cektık bizde durumlar boyle daha iyi tavsiye öneriler hepimizin işine yarayabilir tartışmanın sataşmanın anlamı yok. günlük bu foruma yaklasık 2k üzeri kişi okuyor giriyor birşeyler ögrenıyor. bilgininde zekatı vardır. gönül kırmaya gerek yok diyerek Cübeyr gibi tâbiûn neslinden âlimlerin naklettiği bir rivayete göre, Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyurmuştur: “Her kim, bildiği bir konuda kendisine danışılır da onu gizlerse kıyamet günü ağzına ateşten bir gem vurulur. "