Günün Fıkrası

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
TEMEL İLE YUNAN ASKERİ

Temel askerligini Yunan sınırında yapıyormuş..Temel’in canı çok sıkılıyormuş..Yunan’a bir ıslık çalmış elleriyle “Havacı mısın?” işareti yapmış,Yunan aldırmamış..Bir ıslık çalmış elleriyle “Karacı mısın?” işareti yapmış, Yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış “Denizci misin?” anlamında yüzme işareti yapmış, Yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış. El kol hareketi yaparak “Topçu musun?” demiş, Yunan aldırmamış..Bir ıslık daha çalmış “Gözcü müsün?” anlamında dürbün işareti yapmış, Yunan yine aldırmamış..Nöbetler değişmiş sıra yine Temel’le Yunan’a gelmiş.Yunan’a hadi sınıra git demişler Yunan da:

- “Ben oraya gitmem.Orada deli bir Türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir …… (sansür) gözlerin fırlayacak diyor..”

Temel ile Yunan Askeri

sayın binbaşım bunu bilmiyordum iyi oldu güldüm
temel genel de hep altta oluyor ama bazende üste çıkıyor işte

Ama fıkranın koptuğu an ... yeri merak edenler linkten görebilirler :)

Foruma bağlanma olasılığı yüksek olan +18 'den yaşı küçük olup,(12-17 yaş aralığındakiler) yani aklı çok büyük olabilen,hobi çalışması,ödev de yapabilen meraklılar,bayanlar da özellikle gözetilerek fıkranın devamı bu nedenle de sansürlenmiştir.Sırf tek bir sakıncalı kelime yüzünden güzelim,eğlenceli olan bu fıkrayı yayınlamamak da aklımın ucundan dahi geçmedi,inanın..:)Evet,söylediğiniz gibi devamını merak edenler olursa,yine fıkranın orijinalinden,yani kendi linkinden kolayca da okuyabilirler:).Ancak bayanlar ve +18 yaş sınırının çok altındakilerin okumaması ise çok daha iyi olacaktır..:(Kolay gelsin.Saygılarımla..

bi fıkra da benden;
iki arkadaş yolda yürürken biri diğerine,
+ aha s.çtık karımla metresim geliyor.
- ula lafı ağzımdan aldın...

Forum istatistikleri

Konular
130,300
Kullanıcılar
453,558
Son üye
Dtsbulut

Yeni konular