Bu ürünler f/p olarak çok iyi gözüküyor ama herhalde cortlama performansı da baya iyi . Baya sağlam bir tamirci var Youtube de . Ya şöyle iyi hem ucuz hem şöyle hem uçuyor hem kaçıyor diye ballı ballı anlatıyor ve kullanıyordu. En son cortlamış .Bende linkteki ürünü radara almıştım ama bir türlü almak nasip olmadı.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WGS7TNZ/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1RP8VV6A8D6NL&psc=1
Bir çuval para döküp alınan cihazlarda cortlayabiliyor. Elektronik işte, çoğu kalite birazıda şans işi. En azından ucuz olunca çok üzülmez insan. Hem biz profesyonel değiliz sürekli kullanmıyoruz ki bize uzun süre hizmet eder herhalde.Bu ürünler f/p olarak çok iyi gözüküyor ama herhalde cortlama performansı da baya iyi . Baya sağlam bir tamirci var Youtube de . Ya şöyle iyi hem ucuz hem şöyle hem uçuyor hem kaçıyor diye ballı ballı anlatıyor ve kullanıyordu. En son cortlarmış .
Samsung J4 telefonum var 5 senedir kullandığım. 3. pilini aldım geçen sene . Bozulmadan da yenisini almamaya azmettim . Oda maşallah bozulmamakta ant içti herhaldeBir çuval para döküp alınan cihazlarda cortlayabiliyor. Elektronik işte, çoğu kalite birazıda şans işi. En azından ucuz olunca çok üzülmez insan. Hem biz profesyonel değiliz sürekli kullanmıyoruz ki bize uzun süre hizmet eder herhalde.
Samsung J4 telefonum var 5 senedir kullandığım. 3. pilini aldım geçen sene . Bozulmadan da yenisini almamaya azmettim . Oda maşallah bozulmamakta ant içti herhalde
Ağlamayan bebeğe mikroskop yok
Durum hala aynı. Geçen gün atıyorlardı bir kutu Elektronik malzeme çöpe. Atmayın koyun ambara dedim .Ağlamayan bebeğe mikroskop yok. Hayırlı olsun elinize su dökülmüyordu artık hiç değmez. Eski konu vardı, topraktaki ganimetler her taraf pcb dağ taş elektronikti. Bitti mi onlar ayağınız mı varmıyor o taraflara acaba?
Işık hakkında diyeceğim şayet masraf yaptıracaksanız, parlamayan yani önünde soft filtre olan bir model olmasında dikkat etmenizde fayda var. Şafak da hayırlı olsun ama elinizi paçanızı hemen çekmeyin, belki bu oyuncakla icat yaparsınız keşifte bulunursunuz
Serkan bey, arızalı bir güç kaynağını tamir için götürdüğüm tamirci arkadaşda, bir büyüteç gördüm. PC ye baglı idi. kartı, ekrandan görüntülüyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?