Günlük Sohbet Muhabbet

sağlasın baba, kırmızı reçeteli haplarla ayakta durmaya çalışıyorum. hayat devam ediyor. alışacağım.
 
Ustam o toplara hiç girme istersen.
 
Ustam o toplara hiç girme istersen.
youtube de yeteri kadar giriyorlar, benim o taraflarla işim olmaz. ama bodrum cennet diyenler, iş yapmak isteyenler iki defa düşünsünler. ben 70lerde 80lerde 90 larda gerçek bodrumu yaşadım. sonra benim için bitti. otur evinde iç rakını keyfine bak. dışarı çıkma, kimseye bulaşma. belinde makine altında porsche cheyenne li yeteri kadar adam gördüm.
ha aklıma geldi bir yat vardı kaptanı işi yapmaya adam bulamıyordu. işi tarif ettim yaptır dedim. iki gün sonra geldi sen yap abi dedi. işin değeri o güne göre 300 ₺, kaptan bana 1500 ₺ ödeme yaptı, sen 2000 istedin ben pazarlık yapıtım 1500 e bağladım diyeceğim dedi. çünkü o yata 300 ₺ yövmiye ile adam girerse itibar bozulur. sahibinin adını vermesem de olur.
 
Tatil beldeleri esnafı en fazla 3-4 ay dogru dürüst müşteri bulupta çalışma imkanına sahip olur. Bu süreçte kazandığı parayla 12 ay yaşamaya çalışır. Bu yüzden efektif olarak çalıştığı zamanda uçana kaçana gömmek gibi felsefeleri olur malesef . Bizim ülkede turizmin perspektifi malesef budur.
 
Bu amcayı çok seviyorum. Kendi kendine basit şeyler tamir ediyor. Show yok , laga luga yok . Hatta uyukluyorum bazen izlerken ses tonu terapi gibi . Paskomya olmasından şüpheleniyorum. Bu video da tam nostalji . Merdiven otomatiği . Girişten düğmeye bas . Merdiven ortasında karanlıkta kal . Sensor nerdeee...
 
ben o kadar yetenekli değilim. hem bizim buralarda apartman yok ki, otomatiği olsun. hem o ölçü aleti ilk aldığım zımbırtıydı, yaktıktan sonra daha kalitelisini aldım. bir daha üzerine para versen almam. ama voltmetre olarak güzel işe yarar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…