fgencal
Profesyonel Üye
Allah çok çok daha güzellerini nasip etsin size.Bense sadece sıraya TOGG yazdım.
Allah çok çok daha güzellerini nasip etsin size.Bense sadece sıraya TOGG yazdım.
Coşkun Sabah tan Anılar mı ?@Mr_YAMYAM hocam 3150Hz (3.15kHz) osiloskop ile ayarlamaya çalıştım ama 3100 ile 3250 arası görüntüleniyor. Devamlı aradaki farklarda sayıyor. Sabit değer okumak çok zor. prob X1 konumunda yapmaya çalıştım. Osiloskop tecrübem hiç yok ama yavaş yavaş öğrenmeye çalışacağım. Diğer walkman leride kontrol etmekte fayda var. Çünkü yan sanayi lastik değişimi sonrası teyp devrine değişim olabiliyor. Bu eski tip Sony walkman lerde FM frekanslarıda deve hörgücü sorunu yok. Mühendisler sağlam iş çıkarmışlar. Yakışıklı kasetimide resimde paylaşayım.
Ekli dosyayı görüntüle 101946
Ekli dosyayı görüntüle 101947
Ekli dosyayı görüntüle 101948
Amatör cihazlarda belli tolerans dahilinde tam 3150Hz elde edilemeyebilir. Profesyonel OTARI MTR12 teyplerde bile kabul edilebilir sınır %0.4 gibi idi.@Mr_YAMYAM hocam 3150Hz (3.15kHz) osiloskop ile ayarlamaya çalıştım ama 3100 ile 3250 arası görüntüleniyor. Devamlı aradaki farklarda sayıyor. Sabit değer okumak çok zor. prob X1 konumunda yapmaya çalıştım. Osiloskop tecrübem hiç yok ama yavaş yavaş öğrenmeye çalışacağım. Diğer walkman leride kontrol etmekte fayda var. Çünkü yan sanayi lastik değişimi sonrası teyp devrine değişim olabiliyor. Bu eski tip Sony walkman lerde FM frekanslarıda deve hörgücü sorunu yok. Mühendisler sağlam iş çıkarmışlar. Yakışıklı kasetimide resimde paylaşayım.
Ben 2 jenerasyon daha beklemeyi düşünüyorum. Iyice defolari belli olsun , birazı giderilsin. Ondan sonra .Bir arkadaş 4 tekerli minik bir elektrikli araç almıştı. 1 sene olmadan bataryalar cortlamış kullanıcı hatası diyip göndermişler. Yeni batarya içinde dehşet paralar istemişler. Bende elektrikli araca geçiş için doğru zaman mı değil mi diye düşünüyordum. Tırstım...
Pratisyenlerimiz hele bir uzmanlaşsın diyorsun. Mantıklı.Ben 2 jenerasyon daha beklemeyi düşünüyorum. Iyice defolari belli olsun , birazı giderilsin. Ondan sonra .
Baba SMM krallığı sende . Yeme bizi şimdi. Sen almışsındır Allah bilirNe mutlu,parası olupta , geçte olsa ! alabilecek olanlara.