o zımbırtılarla hiç uğraşma, sabahları bir bardak suya bir çay kaşığı soda karıştır varsa biraz limon suyu (bence gerekli değil asidiktir) aç karınla iç. günde 2-3 şişe maden suyu (ben beypazarı içiyorum, mineral ve tuz oranı tansiyonum için en ideali) iç. yemekten hemen sonra değil, aç karınla değil. midenin asidik düzenini bozmamak gerekir. insan kendi vücudunu tanımıyorsa hiç bir şey fayda etmez. sarımsak konusuna gelirsek. kokarsa kokar. hiç umurumda değil. yaşanmışlıklarda bir kaç satır. bir gün iş yerinde "abi ağzın berbat sarımsak kokuyor diyen ite, akşam senle yatmayacağım sana ne" dediğimde onun yüzü ve diğerlerinin kahkahalarını görmeliydin. ve hani kalite deriz, sınıf deriz ya kimleri kimleri gördüm ağzı sarımsak kokan. o yüzden bana iyi geleni yerim, beni rahatsız eden gazı çıkartırım. benim bedensel varlığımdan rahatsız olana kapı orada. ilk kural kendinle barışık olacaksın. kendine elinden geldiğince iyi bakacaksın.Sofra tuzu= zehir. Kaya tuzu=şifa.
Bu aralar iyonize alkali suyu araştırıyorum. Tecrübesi olan var mı? Cihazlar çok pahalı.