Bizim bir güvenlik görevlisi abi vardı üniversitede . Oğlum ben başkasının dış fırçasını bile kullanırım. Öyle otu çöpü herşeyi kafaya takmayın derdi
Zevkler,renkler tartışılmaaaz.
Bizim bir güvenlik görevlisi abi vardı üniversitede . Oğlum ben başkasının dış fırçasını bile kullanırım. Öyle otu çöpü herşeyi kafaya takmayın derdi
Mantar, hepatit, aids'in ne oldugunu nasil bulastigini biliyoruz. Aracta emniyet kemeri takmasan da olur, motosiklete kasksız binsen de olur, tesisatinda KAKŞ olmasa da olur. Hic sikintisiz gider gelirsin, Elektrik kullanirsin. Bir defa ihtiyacin olur işte o zaman firsatin olursa yaptiklatini bi daha degerlendirirsin. Ayrica doga bile cahilligi kolay kolay affetmez.
Günü kurtarmak üzere felsefe kurmuş bizim gibi ülkelere bol gelir bu işler.
Bilimi ve teknolojiyi kendisi üretmeyip ithal eden ülkelerde bu garabetler bitmez . Çünkü her üretilen bilgiyi kullanmak için bir kültür ve alt-yapı gerekiyor insanların beyninde . O olmayınca prospektüsü olmayan ilaç kullanmaktan farkı olmuyor.Saglik, trafik ve iş kazasi istatistikleri durumumuzu iyi acikliyor.
Dis fircasi kullanimi ve degisiminin avrupayla kiyas edilmez bi fark oldugunu bilmeyen adamin ettiği lafa bak.
Senden sonra da çocuklar kullanacak?Doktora gidip okuma gözlüğü almayı düşünüyordum. Artık küçük yazıları bulanık görmeye başladım. Peder sağolsun eskilerinden bir tane hediye etti . Şahane bir kılıfı da var . Bedavaya bu işi hallettik . Takınca yahu ben ne kadar bulanık görüyormuşum dedim . Resmen çözünürlük arttı Ekli dosyayı görüntüle 100714
Valla kısa vadede işimi görür. Gideceğim müsait bir zamanda doktora . Kendime uyguladigim ekonomik tedbirleri aileme kesinlikle uygulamıyorum.Senden sonra da çocuklar kullanacak?
Hepimizde durum benzer..Valla kısa vadede işimi görür. Gideceğim müsait bir zamanda doktora . Kendime uyguladigim ekonomik tedbirleri aileme kesinlikle uygulamıyorum.
-Hanım: Pantalon alacağız sana .
Ben : Pantalonum var benim .
Hanım : Ayakkabı alacağız sana.
Ben : Ayakkabım var benim .
Vs vs vs ...
Şuanda suya karbonat katıp alkali hale getirme metodunu uyguluyorum ancak bu yönteminde zararı olabileceği söyleniyor. Aşırı sodyum birikmesi olabilir deniyor.