Geçici abonelik

Arkadaşlar merhaba ben EDAŞ ta müşteri hizmetleri mühendisi olarak çalışıyorum bugün yanıma 16 gün boyunca kurulacak olan bir Fuar Alanı için sayaç takmak istediklerini belirttiler ben işe başlayalı henüz 2 ay oldu böyle bir şey ile kurumda çalışanlarda ilk defa karşılaşmış burda sormak istediğim şey normal abonelik prosedürü uygulanır mı yoksa bu tarz istisnai durumlar için bi yöntem varmıdır projesini çizip dosyasını hazırlayıp normal meskenler veya şantiye aboneliği süreçlerini mi geçirmeliler

Arkadaşlar merhaba ben EDAŞ ta müşteri hizmetleri mühendisi olarak çalışıyorum bugün yanıma 16 gün boyunca kurulacak olan bir Fuar Alanı için sayaç takmak istediklerini belirttiler ben işe başlayalı henüz 2 ay oldu böyle bir şey ile kurumda çalışanlarda ilk defa karşılaşmış burda sormak istediğim şey normal abonelik prosedürü uygulanır mı yoksa bu tarz istisnai durumlar için bi yöntem varmıdır projesini çizip dosyasını hazırlayıp normal meskenler veya şantiye aboneliği süreçlerini mi geçirmeliler
Eskiden bu tür ihtiyaçlar için taşınabilir abonelik vardı ama sonra kaldırıldı (200x yılarda)
Bildiğim kadarıyla normal prosedür uygulanıyor.

geçici abonelik oluyor diye biliyorum.
sayaçsız kurulu güç x saat cinsinden tüketim bedeli yatırılıp yapılıyor.
geçici aboneliğin süresi v.s. diğer ayrıntılı durumlarını bilmiyorum.

Söz konusu talepler ilgili kurumdan faaliyet belgelerini getirmeleri gerekmekte. Proje çizdirip onaylatmaları gerekmekte. Güç tespiti yapıldıktan sonra sayaçsız abonelik yapılıp hesaplanan tahakkuk peşin tahsil edilir ve günü geldiğinde elektrik kesilir.

Forum istatistikleri

Konular
129,725
Kullanıcılar
452,445
Son üye
mutluneset

Yeni konular

Geri