emodiyator
Profesyonel Üye
iyi güzel diyorsunuz, tespitinize katıldığımı da söyledim. Sizin dediğinizi yaptığımı varsayalım.
Sırf eleştirmekten başka bir şey bilmeyen insanlar var. Ve bunu ulu orta yapan kişiler. Kendileri hiç bişey yapmayıp, diğer meslektaşları ile bişey paylaşmadan sadece onlardan faydalanan kişiler.
Neyse uzatmadan, sizin dediğiniz şeyi yaptığımı varsaysalım. Bu sefer çoğunluk hesaplama sonucu na itiraz edecek. Hesaplama sonucu hatalı bunu neye göre yaptın. EMO'nun böyle bir uygulaması yok diyecekler.
bence siz EMO'ye başvuru yapın. Onlar gerekli düzeltmeyi yapsın, bütün Dağıtım şirketleri, Mühendisler ve Elektrikçiler sizin dediğiniz uygulmaya geçsinler. Bende söz en kısa zamanda programda gerekli düzeltmeyi yapıyım. Çünkü ortada yazılı bişey yok.
Sadece bu gerilim düşümü ile ilgili paylaştığım program hata veremez. Çünkü içerisinde OCX yok. hata kodunu özel'den atın bakıyım. Çözüm önerisi bulursam yardımcı olurum.
Aslında belirttiğim mevzu teknik açıdan çok önemli fakat gözden kaçmasının nedeni kablo üzerine düşen akımı bir çok programın belirtmemesi ve sadece gerilim düşümü kesit olarak hesapladığı için gözden kaçtığı için kimse üzerinde durmuyor.Tavsiye olarak kablo üzerinden geçen akım kısmını iptal ederseniz problem ortadan kalkmış olur.Söylediklerime sanırım biraz alınmış gibi görünüyorsunuz.Ben size kırıcı bir üslup yada rencide edici bir tavırla konuşmadım.Sadece olumlu eleştiri anlamında yazdım.Kendini bilmeyen insanları örnek göstermişsiniz bunlarla çok sık karşılaşıyoruz maalesef,bu forumda yardımcı olmaya çalıştığım bir üyeden şahsıma özelden ana avrat küfür yazdığına bile şahit oldum.Benim bahsettiğim konu hakkında kafamda soru işareti yok ama belli ki sizin var bu nedenle EMO'ya sizin başvurmanız daha isabetli olur.Burada birileri yanlış anlayacak diye mesleki tartışmaları özelden yaparsak forumun ne anlamı kalıyor.