eltekenerji
Galcon Temsilcisi
parafudr un işe yaramadığını ilk kez duyuyorum kaç kez parafudr çalışması yaptınızki işe yaramaz diye adlandırıyorsunuz ? polemiği siz başlatmışsınız zaten ilk önce parafudr iş yapmaz diyerek şahsım adına konusuyorum ben 1 dairede olsa parafudr kullanıyorum bugüne kadar yıldırımdan etkilenen tesisatım olmadı hiç örnekleri mevcuttur iyi araştırın hatta şahit olduğum bir konuyu size aktarayım uygulama yaptıgımız 12 daireden olsan 6+6 2 blok binalardan birinde iş tesliminden sonra dairelerden birini satın alan müşteri avize taktırmak için elektrikçi çağırıyor ve gelen elektrikçi parafudr u iptal ediyor adamada aynı siz gibi aktarıyor bunlar müteahhit firmadan para alma yollarıdır işe yaramaz bi malzeme diyor müşteri o ne işe yarar diyor elektrikçi açıklama bile yapamıyor ne olduğunu bilmiyor çünkü ve kış aylarında yıldırımdan dolayı 12 dairenin 11 inde hasar yok parafudr u iptal edilen dairede Lcd,PC,NO FROST gibi alıcılar ex şimdi parafudr un işe yaramadığını bana anlatamaz hiç kimse işe yaramıyor diyenede tepki gösteririm Elektrik çisiniz arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim eski elektrikçilerin kaçak akım zaten çalışmaz bu tesisatta deyip söktükleri geldi sizin işe yaramaz dediğiniz mesajı okuyunca körü körüne yapmayalım yaptığımız işleri bilinçli olalım ne gerekiyosa onu yapalım SAYGILAR