musicconsept
Üye
Bir ölçü aleti bulmam gerekiyorSenin cihazın hiç çalışmadığı için en başından yani besleme girişinden başlayıp incelemek lazım devreleri.
Bir ölçü aleti bulmam gerekiyorSenin cihazın hiç çalışmadığı için en başından yani besleme girişinden başlayıp incelemek lazım devreleri.
kusura bakma arkadaşım ben biraz kalın kafalıyım. şimdi senin ölçü aletin yok, yani elektronikçi değilsin. benim kafam düz mantık gider. şimdi ölçü aleti yoksa havya da yoktur, pompa - cımbız ve bir sürü elektronikçi ıvırı zıvırı, kapasitörmetre filan. bir de ölçmeyi bilmiyorsan; evlere şenlik bir konu olacaktır. sen yol yakınken bir servise, elektronikçiye götür. ne senin başın ağrısın nede bizim aklımız karışsın.Bir ölçü aleti bulmam gerekiyor
Doğru söylüyorsunuz Ankara'da yeniyim bildiğiniz bir yer var mı bununla ilgilenebilecekkusura bakma arkadaşım ben biraz kalın kafalıyım. şimdi senin ölçü aletin yok, yani elektronikçi değilsin. benim kafam düz mantık gider. şimdi ölçü aleti yoksa havya da yoktur, pompa - cımbız ve bir sürü elektronikçi ıvırı zıvırı, kapasitörmetre filan. bir de ölçmeyi bilmiyorsan; evlere şenlik bir konu olacaktır. sen yol yakınken bir servise, elektronikçiye götür. ne senin başın ağrısın nede bizim aklımız karışsın.
bu kadar yaaa bak şimdi @Mr_YAMYAM sayın ustam konuya bir göz atar mısınız. (bak kibarlığım tuttu angaralı demedim)Doğru söylüyorsunuz Ankara'da yeniyim bildiğiniz bir yer var mı bununla ilgilenebilecek
Zaten ANGARALIYIM adamımbu kadar yaaa bak şimdi @Mr_YAMYAM sayın ustam konuya bir göz atar mısınız. (bak kibarlığım tuttu angaralı demedim)
Üstadım, ne diyorsun konu ile ilgiliZaten ANGARALIYIM adamım
Angarada GONYA sokak denilince herşey akla gelir.
Bence hiç gıbızlatma.Üstadım, ne diyorsun konu ile ilgili
Çöp müBence hiç gıbızlatma.
Cihaz basitçe ele alınabilecek cihazlardan değil. Eski cihazlardan olsaydı en nihayetinde bir sürü op-amp bulunurdu ve hepsini bile değiştirsen sorun olmazdı.
Bu cihaz daha modern teknikle üretilmiş belki de içerisinde ADC ve DAC barındıran cihazlardan.
Mütekamil tamirciler bile üstesinden gelemeyebilirler.
Önce işin ehli birkaç tamirciye götür.Çöp mü
Anladım..Peki çok teşekkürler.Önce işin ehli birkaç tamirciye götür.
Yorumlara göre hareket edersin.
ÇÖP derlerse yenisini alırsın basit besleme arızası ise küçük bir işçilik vererek kurtarırsın.