ya işin ehli usta olarak seni gösterdik, ses ve türevleri senin işin. sana gelsin bir bak hiç değilse sen çöp de.Önce işin ehli birkaç tamirciye götür.
Yorumlara göre hareket edersin.
ÇÖP derlerse yenisini alırsın basit besleme arızası ise küçük bir işçilik vererek kurtarırsın.
Abi ben 20 yıldır kabuğumda çörekleniyorum. Tamircilik bana göre değil.ya işin ehli usta olarak seni gösterdik, ses ve türevleri senin işin. sana gelsin bir bak hiç değilse sen çöp de.
güzel kalpli insan, angara deyince aklıma ilk sen geldin. bildiğin bir usta varsa ona yönlendir. insanlık ölmedi daha. bak elimde bir tane mofiyesinüs bir invetör var. sağ olsun bir büyüğüm görmek istedi verdim, işime yaramaz dedi, bıraktığı yerden aldım. sıfır kutusunda verdim, geri aldım içini açtım baktım, yahu bari poşetine koy bari. çok biliyorlar tam sinüslerin demeraj akıma dayanabileceği güçleri. herkesin aklı kendine.Abi ben 20 yıldır kabuğumda çörekleniyorum. Tamircilik bana göre değil.
Buradan arkadaşa yardımcı olmak isterdim ama ....
Eyv adamım. Zaten anladım mevzuuyu.güzel kalpli insan, angara deyince aklıma ilk sen geldin. bildiğin bir usta varsa ona yönlendir. insanlık ölmedi daha. bak elimde bir tane mofiyesinüs bir invetör var. sağ olsun bir büyüğüm görmek istedi verdim, işime yaramaz dedi, bıraktığı yerden aldım. sıfır kutusunda verdim, geri aldım içini açtım baktım, yahu bari poşetine koy bari. çok biliyorlar tam sinüslerin demeraj akıma dayanabileceği güçleri. herkesin aklı kendine.
ben topu sana attım, artık usta sensin, sen ne dersen odur..Eyv adamım. Zaten anladım mevzuuyu.
Ancak şu adam iyidir diyebileceğim kimseler yok.
Bir ölçü aleti bulmam gerekiyor
Kemal canbaz kura ile bir haftada üç tamir yapıyor. Youtube kanalı var. Şansını dene. İyi arkadaş.Yinede bızıklamadan duramadım, madem çöp dedim.Buraya Elektrik geliyor
Hemen deniyorum.içim yandı 3500₺ sıfırı. Bir daha da hayatta alamam.Kemal canbaz kura ile bir haftada üç tamir yapıyor. Youtube kanalı var. Şansını dene. İyi arkadaş.
Pedal devrelerinin alayı ınternette var. Wah hariç hepsini kendin de yaparsın. Processor den bile iyi olur.Hemen deniyorum.içim yandı 3500₺ sıfırı. Bir daha da hayatta alamam.
Çok teşekkür ederim Kemal Canbaz tavsiyeniz için.Kendisi cihazı göndermemi istedi ıspartaya.Yarın Kargoluyorum.İnşallah olur.Pedal devrelerinin alayı ınternette var. Wah hariç hepsini kendin de yaparsın. Processor den bile iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?