huzur55 Üye Katılım 22 Mar 2009 Mesajlar 8 Puanları 1 Yaş 53 16 Ağu 2010 #1 merhaba goodman kanallı 60 000 btu klima gaz miktarını bilen arkadaşlardan yardım ilginize teşekkürler......
merhaba goodman kanallı 60 000 btu klima gaz miktarını bilen arkadaşlardan yardım ilginize teşekkürler......
alfa romeo Beyinci Ali Usta Yönetici Yönetici Katılım 26 Eki 2007 Mesajlar 2,514 Puanları 206 Yaş 67 16 Ağu 2010 #2 huzur55' Alıntı: merhaba goodman kanallı 60 000 btu klima gaz miktarını bilen arkadaşlardan yardım ilginize teşekkürler...... Genişletmek için tıkla ... Her klimanın etiket bilgilerinde gaz cinsi ,miktarı ,çekilen akımı mutlaka belirtilmektedir. Eğer etiket yıprandı ise motor gücüne göre çekilen akımı bilmek yeterli olacaktır Ampermetre yi takip ederek gaz verebilirsiniz. Bu şekilde gaz verecekseniz gerilimin düşük olası durumunda orantılı olarak max cekilen akımın üzerinde degerlere cıkmanız gerekecek. Gerilim yüksekse (380veya220 üstü) o zamanda orantılı olarak daha az amp çekmesine dikkat etmelisiniz. DİKKAT: Çekilen akım gaz oturduktan sonra ölçülmelidir . kolay gelsin.
huzur55' Alıntı: merhaba goodman kanallı 60 000 btu klima gaz miktarını bilen arkadaşlardan yardım ilginize teşekkürler...... Genişletmek için tıkla ... Her klimanın etiket bilgilerinde gaz cinsi ,miktarı ,çekilen akımı mutlaka belirtilmektedir. Eğer etiket yıprandı ise motor gücüne göre çekilen akımı bilmek yeterli olacaktır Ampermetre yi takip ederek gaz verebilirsiniz. Bu şekilde gaz verecekseniz gerilimin düşük olası durumunda orantılı olarak max cekilen akımın üzerinde degerlere cıkmanız gerekecek. Gerilim yüksekse (380veya220 üstü) o zamanda orantılı olarak daha az amp çekmesine dikkat etmelisiniz. DİKKAT: Çekilen akım gaz oturduktan sonra ölçülmelidir . kolay gelsin.