Google Nest Doorbell (Görüntülü Kapi Zili) Dügmesini Tetikleme?

buelent111

Üye
Selam arkadaslar,
resimdeki ve videodaki gibi Google Nest ve görüntülü kapi zilini veya aliexpresste buna benzer özellikteki bi ürün satin alip oturdugum dairenin (3. kat) camina monte edip asagi giris kapisinda zile basildigi zaman kimin geldigini iceriden görebilmek. Malesef ürünü apartmanin girisindeki zil panosunun yanina baglama sansim yok. Zil panosunda 16V AC gerilim bulunmakta ve icerisine birkac kücük elektonik cihaz yerlestirebilecek kadar alan var. Ben bu kisma nasil bi kablosuz cihaz koyup (bluetooth, 433mhz vs.) Google Nest zil kisminin basma dügmesini tetikleyebilirim? Cevaplar icin tesekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    399.9 KB · Görüntüleme: 6
Elektronikci arkadaşların yorumlarını beklemeniz .

Son düzenleme:
Cevabin icin tesekkür ederim arkadasim fakat sorumun cevabi bu videolarda yok.

Bu işler ile ilgim yok.

Zil çalınca diyordunuz.
Dairenin içindeki zile verici devre röle satın alınacak cihazın içi açılıp veya zil bağlantısı yapilacak yerden alıcılı röle tekik verecek sistem olabilir düşüncesindeyim

Satın alınacak cihaz ürünün işlevini tam bilmek gerekir.

Elektronikci arkadaşların yorumlarını beklemeniz.

Evet bende bu sekilde isin cözülmesi düsüncesindeyim fakat nasil bi cihaz kullanmam lazim orasi biraz karanlik.

Evet bende bu sekilde isin cözülmesi düsüncesindeyim fakat nasil bi cihaz kullanmam lazim orasi biraz karanlik.

Bu 4 lu röle mesafe açık alan 100 mesafe diyor ama gerçek mi bilmiyorum.

Bunun gibi röle veya benzeri ile olur belki
Önemli olan satın alınacak cihazın zil kısmına montajı.

20241210_010943.jpg

Evet bende suan aliexpressten buna benzer rölelere bakiyorum fakat sorunuma care olurmu tam emin degilim.

Evet bende suan aliexpressten buna benzer rölelere bakiyorum fakat sorunuma care olurmu tam emin degilim.
Elektronikci arkadaşların yorumlarını beklemeniz .

Bu arada satın kameranın özellikle zil basma yerinin açmadan veya içini açacak yapmak istediğiniz sistemini ( bağlantı) tam açıklama yapmanız .

Kolay Gelsin Sağlıcakla

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,065
Kullanıcılar
453,050
Son üye
alperen343

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri