autamations
Üye
Motora şoklama yaptım videodaki gibi normal çalışıyor sesi geldi ancak fazla akım çekip sigortayı attırdı(30 saniye içinde)besleme kablosu bile çok ısındı motorda sorun olduğu kesinleştikten sonra tamirci arkadaşımı çağırdım yeni motor+gaz+işçilik 700 TL masrfım oldu şu anda dolaba yeni gaz basıldığı için 3-4 saat boşta çalışıracağım.ilgilenen mesaj yazan arkadaşlara teşekkür ederim ilk mesajımda motorun fotosu mevcut bu motorların sıkıntılı olduğunu söyledi tamirci arkadaşım.herkese selamlar saygılar
Benim yaşadığım sorunla aynı galiba ancak videodaki şoklama çözümünü seninde denemeni öneririm gerekli emniyet tedbirlerini aldıktan sonra tabikide sargılar sağlamsa sadece sıkışıklık varsa çok düşük bir ihtimal de olsa inşallah açılır ve sorun düzelir bayram masrafları nın üzerine 700 fena geldi [emoji1 ancak motordaki sıkışmanın kartla bir alakası olacağını zannetmiyorum bu model motorun kronik bir sorunu olduğunu düşünüyorum 4-5yıl ömür biçilen bir motor olduğunu ve sargılarının bakır olmadığını duydum doğruluğu tartışılır tabiikide ancak duyumlar böyle]
Benim yaşadığım sorunla aynı galiba ancak videodaki şoklama çözümünü seninde denemeni öneririm gerekli emniyet tedbirlerini aldıktan sonra tabikide sargılar sağlamsa sadece sıkışıklık varsa çok düşük bir ihtimal de olsa inşallah açılır ve sorun düzelir bayram masrafları nın üzerine 700 fena geldi [emoji1 ancak motordaki sıkışmanın kartla bir alakası olacağını zannetmiyorum bu model motorun kronik bir sorunu olduğunu düşünüyorum 4-5yıl ömür biçilen bir motor olduğunu ve sargılarının bakır olmadığını duydum doğruluğu tartışılır tabiikide ancak duyumlar böyle]
Sizinle aynı durumdayım ve dolabımdaki küçük bir kart sorununu daha önce de kendim yaptığım halde üşendim tamir etmedim kart motoru sıkıştırıp bozdu. Benim ölçtüğüm motor direnci de sizinki gibi motorda inleme var ama 220 volt ile kalkmıyor. Kime sorduysam r600 tip gazlı olanlarda bu sorun oluyor motor çöp dedi. Yeni kompressör işçilik ve gazla 700 lira tutuyor. Galiba yaptıracağım artık.