Grundig Tk 148

copcopdiki

Üye
Katılım
17 Tem 2007
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
merhabalar elimde bu antika aletten mevcut


bant larımda çok eski kayıtlar var ve bunları bilgisayara atmayı düşünüyorum...daha önce bilgisayara çok alet bağladım ama bu alet epey bi eski ve girişlerinden anlayamadım,geniş 6 pinli girişler,ismini bile bilmiyorum...bunu bilgisayara bağlamak mümkünmü?mümkünse ne lazım,piyasada hazır kablo mevcutmu,yoksa evde kendimmi yapmalıyım?yani kısacası bu girişlerin adı nedir,bana ne lazımdır?benim için çok önemli,saygılarımla...
 
girişin ismi aklıma gelmiyo ama pc ye microfon ile yapabilirsin tabi kayıtta ona göre olur bu tür aletlerde normal çıkış yok diye biliyorum
 
Sn.copcopdiki

cihazın varsa eğer kulaklık vb. bir çıkışını Pc nizin Line-in girişine bağlayarak, pc nize kuracağınız GoldWave türünde bir programla, ses kaydı yapıp üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.

ya da son çare olarak, (uygun soket, cihaz terminali, vs bulamassanız) gerekli bağlantıyı (seri bir kondansatör bağlayarak) hoparlör çıkışından da yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar
 
teşekkür ederim arkadaşlar,kulaklık çıkışı "5 PİN DIN".anlatabilmişimdir umarım çünkü ben ismini böyle biliyorum.line in girişi ise bildiğimiz dişi jack girişlerinden.bu bağlantı nasıl olabilir?
 
arkadaşım teybin giriş çıkışlarını fotoğraflayıp gönderirsen yardımcı olurum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Geri
Üst