Kulağını kuyruğunu iyi aç ve dinle.Audition'da hat girişinden kayıt almaya başladığımda da ses sinyali görmedim. Kablo soketinde takılıyken aynı anda pc hat girişine kablo çeksek zararlı olur mu? Ben kabloyu sökerek direkt hat girişine bağladım çünkü.
Bahsettiğiniz giriş hangisi?niye normal ses girişinden bağlamıyorsun?
İki ayrı cihaz kullandım zaten ama ses sinyali gelmiyor bir türlü. Birinden müzik açtım bunu ampli girişine bağladım. Mon.CD yani kullandığım kaynağı da seçtim.Kulağını kuyruğunu iyi aç ve dinle.
Grundig ampli girişine bir ses kaynağı bağlayacaksın. Selector ile bu kaynağı seçeceksin.
Bu kaynakta çalan eserin sinyalleri amplinin ön devrelerinden geçerek volüme potundan sonra bu kablo uçlarına gelir. Dolayısı ile amplinin volüme potu bile çalışacaktır.
Yani bu kablonun uçlarını PC girişine değil de başka bir amplinin girişine bağlamış olsaydın o ampli çalacaktı. Tabii ki volüme grundig potu ile sağlanacak ve grundiğin her türlü kontrolü aktif olacaktı. Yani bass tiz volüme loudness .
Hatta bağladığın PC de küçük hoparlörler dahi varsa o hoparlörlerden bile sesi dinleyebilecek tüm ayarları grundig potlarından yapabileceksin.
KÖTEK ve de SUMSUK.Volume açtığımda vumetrede hareket yok, yanan tek bir ışık bile yok.
Bahsettiğiniz giriş hangisi?
İki ayrı cihaz kullandım zaten ama ses sinyali gelmiyor bir türlü. Birinden müzik açtım bunu ampli girişine bağladım. Mon.CD yani kullandığım kaynağı da seçtim.
Diğer PCnin hat girişine de bahsettiğim soketten çıkan kabloyu bağladım. Ama maalesef sinyal yok.
Amplinin ön panelindeki hiçbir fonksiyon çalışmıyor bu durumda. Ampli kapalı gibi bir şey.
Volume açtığımda vumetrede hareket yok, yanan tek bir ışık bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?