grup arge yeni nesil kompanzasyon

2-3 gün önce, 3 adet optik okuyucu ve 3 adet enerji analizörü bağlantısı yaptım.. fakat veri izlemesi yapamıyorum. modemleri görmeme rağmen. bağlantılarda hata varmı diye defalarca kontrol ettim. neden olabilir ?

Anlik cosQ değerleri Sayaçta Farklı Rölede Farklı Resim ekliyorum sayactaki anlik cosQ degerleri
Cos1 Ri 0.000
Cos2 Ri 0.946
Cos3 Ri 0.000
Sistem OG den ölculmekte

Ekli dosyalar

• 20200501_170646.jpg
    234.5 KB · Görüntüleme: 17
Devrede yük yoksa,voltaj dışındaki değerler
anlamsız değerler ! olur genelde.

Devrede yük yoksa,voltaj dışındaki değerler
anlamsız değerler ! olur genelde.
İlginiz icin teşekkür ederim birde aynı sistemde tirifaze 1 ve 1.5 kvar lik kondansatör guruplarini sisteme tanitamiyorum hatalı kademe diyip geçiyor og akim trafosu 100/5

Akım trafosunun görmediği ! ve değeri küçük
olan kondansatörleri röle tanımaz.Elle tanıt-
sanız bile,o kondansatörü devreye alıp çıkar-
maz.OG akım trafonuzda çok büyük gibi !
Nasıl bir tesistir bu ?

32 Derslik okul yemekhane pansiyon ve kapalı spor salonunu beslemekte dedigniz gibi cok kucuk Akim cakiyor 1 kvar 1.4 A gibi Ama sorunu cözduk otomatik tanimada görmedigi kondansator kadamisini teksecerek 1 kac kez isar ederk tanitinca gördü sizide yoruyorum kusura bakmayın son olarak bir sorum olacak otomatik test bittikten sonra menuden kademe degerlerine baktigimda 5 kvarlık kondansatörümü 3.5 kvar göruyor reaktorleride eksik goruyor gerilm 400 volt tabi butun kademelrde aynı bir poroblem yaratirmi

Doğruyu bulması için tekrar tanıtın.Aynı du-
rum devam ediyorsa,ihtiyaç halinde devreye
alma durumunda ( yük varken ) daha doğru
tanıyacaktır.Ancak,bir kez daha otomatik ta-
nıtın.

Rica etsem müsayit oldugunuzda beni Ararmisinz 0***

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…