modülü sizmi üretiyosunuz. baş ağrıtan sadece modül sizin devreden bahseden olmadıki. modülü siz üretiyosanız yerli olmalı. ben henüz o mertebede değilim telit modülü hazır alıyorum.
arkadaşım 3. sayfadaki ürün tamamen benim tasarımım. baskı devresini 1 günde çizdiğim basit bir devre. zaten basit olmasa bedava yayınlamam. eğer sistemin çalışan şeklini görmek istiyorsan youtube ledli devir saati diye yaz. o gördüğün clio symbolde parmak izle çalıştırma,cep telefonu ile çalıştırma ve daha sayamayacağım kadar özellik var. ürün ortadamı değilmi bir bak. eğer internette bulabiliyorsan bu sistemi helal diycem. ayrıca ben senin ürününle ilgili söylediklerim hala geçerli. 3 ayrı şeyide aynen savunuyorum. eğer elektronikten anlıyorsan yüksek frekanstaki bir rf sinyalinin o şekilde bağlanmamasını bilmelisin. birde devren beni ilgilendirmiyor ben modulün işe yaramadığını söylüyorum. telit yanında hava civa kalır. modülü sanki sen üretmişsin gibi savunmana gerek yok.telitide ben üretmiyorum ama kullanmadığım gsm modülü kalmadı bu yüzden hangisi yarar hangisi yaramaz biliyorum. sen ucuz olmasından bahsediyorsun devrenin ben ise bedava yayınlamışım niye zoruma gitsin senin satamadığıın elinde kalmış ürünler.
benim terminalden beklediğim aradığımda sesli yanıt ve yönlendirme sistemi. varmı? (bankadaki gibi)
sms atarak değil online aradığımda anında tuşlarla kontrol varmı?
varsa koy videonuda ispatla.
sms attın gitmedi istasyonda bekliyor çözümün yeni sms mi?
kartını açık açık resmini çek koy bkalım antenden başka daha nekadar hata var görelim. donanımda bukadar hatan varsa yazılımını hiç düşünemiyorum. yukarıda daha ucuza mal ettiğini söyleyen tolga arkadaşın kartıda benim burda 3.sayfada yayınladığım tasarım. o videosunuda çekti youtubeda yayınlar elbet biara izlersinn
Ne o. Kendine ait bir şey yokmu da tolga beyin yayınlamasını istiyosun. Tolga bey
yapmış çalıştırmış. Ben seninkini soruyorum. Çıkar ortaya ürününü de görelim.
Yanınada MAİN_LOOP amleminide koy senin olduğunu bilelim.Tasa
rımını ben yaptım laflarına karnımız tok. Tasarımı sen çalıştırabildiysen amenna. İnternette
hertürlü devre var. Ama mühim olan onu uygulamaya en ideal şekilde koyabilmek.
Gelelim senin istediğin özelliklere:
1.)Bu modül bir donanım. Bunun içine yazılım falan yüklenmez. Sen bu modülü
alacaksın ister mikroişlemciyle istersen benim yaptığım gibi PLC ile haberleştirip
bir kontrol sistemi oluşturacaksın.
2.)Sesli yanıt ve yönlendirme ben hiç denemedim. Olup olmayacağını olursa baş
ağrıtıp ağrıtmayacağını bilmiyorum. Zaten ben insanlara alın bunu
sesli yanıt sisteminde kullanın demedim. İlk yazdığım mesajı okursan, uzaktan sms
ile cihaz kontrolü ve bilgi alma amaçlı kullanabilirsiniz dedim.
3.)Her tuşla kontrol olayı sen modemi arayıp, modemde kendisini açabiliyor ise bu
dediğin hertürlü yapılır. Bu senin yazılımcılığına kalmış. Bunun adı DTMF dir. Her tuşun
bir frekansı vardır. Kulaklıktan alırsın bu sinyali CM8870 ile dijitale çevir ondan sonra
işlemci ile bu dijital değeri oku. 1 tusu gelmişse şunu yap 2 tusu gelmişse bunu yap vs.
Bu senin kabiliyetinle alakalı bir konu. Benim modemim gsm sinyali alıyor ve sen modemi
aradığında modem çalıyorsa gerisi sana kalmış.
Benim modem kartımın resmi yeterince açık. Aç donanım haber sayfasından incele. Ayrıca
bu işi bilmediğini hertürlü ortaya koyuyorsun. Modem kartında yazılım olmaz. Bu bir donanımdır.
Sen bu modeme bir kontrol devresi tasarlaman lazım.