en basit örnek,
Araç takip sistemlerinde kullanılan GPRS dir.
GPRS üzerinden araçtan gelen veriler kaydedilir veya realtime olarak SMS veya data yoluyla iletilip kullanılır.
MT8870 e baglı direnclere datasheetten baktım.Piyasada olmayan direncler.Degerlerıne yakın kullansak sıkıntı cıkarır mı?.Ares te powerplane oluşturmadım.Devrenin çalışmasında olumsuz bir etki yapar mı acaba?SOMO14D elime bugun ulastı 10 gun ıcerısınde sorunsuz sekılde gelıyor.
ben bedava olarak önce pc nin line in girişini speaker çıkışına bağladım sesleri kayıt ettim. fakat mp3 kalitesinde ollmuyor malesef.
şuanda accountum var acapelada hesaplı bence.
Bendeki 7.7 sp2 sürümüymüş.Sizin devreye ilaveten yukarıya 2x16 Lcd baglantısı aşşağı tarafa rj-11 jacklarla takılacak 3 adet ds18b20 1 adet de sht75 giriş ilave ettim.Yardımlarınız için teşekkürler.Ses kayıt olayında sesleri orbit downloader ile yakalayabildim ama diğerinde olmadı.
https://acapela-box.com/AcaBox/index.php adresini internet explorerda açıp metinleri okutunca bilgisayarımda C:\Users\SEF\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5\TRHRTFW4 gibi adreste mp3 formatında kaydediyor.Oradan alıp kullanabilirsiniz.