GSM Modülü Yardım

https://acapela-box.com/AcaBox/index.php adresini internet explorerda açıp metinleri okutunca bilgisayarımda C:\Users\SEF\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Low\Content.IE5\TRHRTFW4 gibi adreste mp3 formatında kaydediyor.Oradan alıp kullanabilirsiniz.


hocam olayı çözmüşsün :)
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
somo14d de calıstı :).ares7.0 olarak
 
Son düzenleme:
deevreyi inceledim fakat autoroute yöntemi ile çizmişsin ve gnd yolları çok ince çok karmaşık olmuş. bunun yerine devrenin bottom kısmını komple ground zone yapıp top tarafta olan gnd leri bir via ile aşağı inerek yapabilirsin.
 
Bottom kısmı gnd yaptım via ile aşşaıya inince indiğim bölgedeki gnd via etrafını kaplıyor gnd ile birleştiremedim.Nedir bunun sırrı :)
 
via ile inme birleşmiyor. normal yuvarlak pad kullan bunu via ölçüsünde edit edebilirsin hiç bir farkı yok. bu pad içinde üzerine gelip sağ sol tıkla. relief ayarını solid yap. :)
 
Merhabalar,
somo14d modülü tamamdır.Bazı eksiklikleri var ama hallolabilir.
Baskı devre için görüşmeler yaptım yanlız 3 kart için 150$ para istediler.Bana pek makul gelmedi.Daha uygun bir fiyata yaptırılabilirmi acaba sonucta 10*7 cm plaket
 
150$ üç kart için değil bu sadece hazırlık ve tooling için. bu para bir sefer veriliyor. ondan sonra kart bşına 1$ veriyorsun.
 
Tesekkur ederım bunu yeni öğrendim.6 taneyi 150TL ayarladım.Şimdilik bununla idare edeyim.Kartları alınca resimlerini paylaşırım benim gibi çok istemeyenlere fikir verir.
 
Son düzenleme:
sr 100 yerşne kullanacagım şotki diyotlara eşlenik bakıyorum.sr100 datasheet ulaşamadığım için soruyorum zannedersem 3A lik bir diode olacak fakat gerilim değeri ne tercih etmeliyim.SS32 uygun olur mu acaba ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,818
Mesajlar
920,759
Kullanıcılar
450,908
Son üye
mert095

Yeni konular

Geri
Üst