Şimdi dikkat ettim. Vidalı milinde siyahlık var. İşlemek için ısıtırken yamulma vs olmuş olabilir. Mümkünse başka vidalı milde dene. O da olmazsa doğuş kalıbı ara. Sonuçta faturalı ürün. ya iade ya değişim bi şekilde bir öneri sunarlar herhalde..
Bugün doğuş kalıp vidalı mili geri istedi yenisini kesip gönderecekler muhtemelen keserken yanlış mil göndermişler sanki konuşmalarından öyle gibi geldi miller gelince sonucu yazarım burdan
Ustalarım miller geldi sonun mile girdi sorun yok doğuş kalıp muhtemelen dms vermişti önce çünkü miller kaliteli duruyor . Bu konu için emeklerinize teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz bi şekilde şu makineyi bitirirsem burdan vidyoda atatum . Sadece vidalı mil montajı kaldı nasipse. @cevdetfaik @Yusuf SEYLAN @KAYSERİ @Ar-kur-Tek
Ustalarım miller geldi sonun mile girdi sorun yok doğuş kalıp muhtemelen dms vermişti önce çünkü miller kaliteli duruyor . Bu konu için emeklerinize teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz bi şekilde şu makineyi bitirirsem burdan vidyoda atatum . Sadece vidalı mil montajı kaldı nasipse. @cevdetfaik @Yusuf SEYLAN @KAYSERİ @Ar-kur-Tek
Hadi geçmiş olsun. Ben hala mil ölçüsünde problem olup yanlış mil gönderdiklerini düşünüyorum. Gözle 1605 ve 1604 ayırt edilemiyeceği için (ben edemem ) karışmış olabilir.
Makinenin videolarını görmek dileği ile kolay gelsin.