hız kontrol cihazı ile dalgıç pompa kontrol

ismail.cal

Üye
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
19
Puanları
1
Yaş
40
ii akşamlar arkadaşlar 30 kw dalgıç pompam 4" çıkışlı hidranlardan su veriliyor. tek hidrand suyu almıyor. tek hidrand açık olduğunda pompanın çıkışında basınç arttıyor hız kontrol cihazı frekansı düşürek basıncı düşürecek. iki hidrand açıkken çıkışta basınç düşük olduğunda pompayı tam verimde çalıştıracak. bu işlemi yapabilmem için hangi model hız kontrol cihazı monometre veya basınç transmitteri kullanmam lazım.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bu iş için 2 model cihaz önerebilirim,
1 fuji AQUA serisi Pompa uygulamaları ıcın ozel bır cıhazdır, mevcut sıstemınızde 1 adet kullanılacak basınc transmıtterı kullanılacak ve pıd yapılacak.
2. urun Emotrondur,IP54 koruma sınıfında bır urundur.Aynı ıslemı bu cıhazlada yapmanız mumkun burada avantajınız pano yapmanıza gerek kalmaz.
baska yardımcı olacagım konu var ıse 05073161700 dan bana ulasabılırsınız.
saygılar.
 
MEDEL ELEKTRONİK internet sitesinden inceleyin sürücüleri çok iyi
 
teşekür ederim ürünleri inceleyeceğim. kafama takılan birşey olursa vermiş olduğunuz tel.dan sizi ararım.
 
delta invertörlerde iyidir ben yıllarca kullandım
 
PowerFlex 400 AC Sürücü
· 2,2kW...250kW @ 400VAC Trifaze
· V/Hz Kontrol , Slip kompanzasyonu · 0-320Hz Çıkış · Endüstriyel pompa ve fan uyglamalarına uygunluk,seçilebilir fan ve pompa eğrileri · Uyku Fonksiyonu (demand düşümünde sürücüyü uyku moduna geçirme, artımında otomatik çalışma) · Yardımcı motor kontrol seçeneği, artan/azalan demande göre fan-pompaların sıralı çalışma imkanı · Dahili PID controlü ile çıkış hızını ,ortam parametrelerine bağlı olarak otomatik değiştirme · Dahili MODBUS RTU,Metasys N2 ve P1-FLN protokolleri · Dahili RS485 Haberleşme portu ile multi-drop bağlantı imkanı · Dahili programlama tuş takımı ve LED’li gösterge paneli · DriveExplorer ve DriveExecutive programları ile konfigürasyon imkanı (1203-USB gereklidir)· Endüstriyel Fan-Pompa ve Hvac uygulamalarına özel tasarım

Merhaba önereceğim ürün bu olacaktır srunsuz ve her uygulama için uygun dur. fiyatlarıda cok makul fiyat konusunda yardımcı olurum

iyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
129,195
Mesajlar
924,124
Kullanıcılar
451,557
Son üye
sait81

Yeni konular

Geri
Üst