Hız kontrol cihazı ile motora yol verme

geforce18

Üye
Katılım
25 Nis 2008
Mesajlar
133
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar 11kw su pompasını atv 61 ile pıd kontrol kurdum. Motor uçlarını yıldız bağladım fakat pompa 3-4 saat tam yükte çalıştıktan sonra yandı. motor yandığında sürücü aşırı akımdan dolayı korumaya geçmişti ve motorda aşırı ısınmıştı. Bu gün motoru bobinaja verdim bobinajcı motorun rütibetten dolayı fazlardan birinin patlamış olduğunu söyledi ve bağlantısınında üçgen olması gerektini söyledi. Rütibet halilyle vardır sonuçta su pompası. Aşırı ısınması neden?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
11 kw lık motoru sürücü ile bağlantı yapıyosanız bobinajcı arkadaşın dediği gibi üçgen bağlı olması lazım. fazlardan biri patlamışsa eğer sürücüden veya yıldız bağlantıdan kaynaklı değildir. sargıların hepsi kızarsaydı eğer o zaman başka sebepler aramak gerekir. sürücü parametre ayarlarınızı doğru yapın ve üçgen bağlayın motorunuzu.
kolay gelsin...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,823
Mesajlar
920,776
Kullanıcılar
450,912
Son üye
mustafatlanm

Yeni konular

Geri
Üst